Smoothly boncuk ağda nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Smoothly boncuk ağda nasıl kullanılır?
  2. Boncuk ağda ne kadar sürede çıkar?
  3. Boncuk AGDA acıtıyor mu?
  4. Ağda nasil yapilir puf noktalari?
  5. Bezsiz ağda nasıl kullanılır?
  6. SESU boncuk ağda kömürlü nasıl kullanılır?
  7. Pudralı boncuk ağda nasıl kullanılır?
  8. Boncuk ağda nasıl ısıtılır?
  9. Kalıp Sir ağda nasıl kullanılır?
  10. Konserve ağda nasıl ısıtılır?
  11. Pudralı kalıp ağda nasıl kullanılır?
  12. Teneke ağda nasıl ısıtılır?
  13. Evde sir ağda nasıl ısıtılır?
  14. Boncuk ağda zararlı mı?
  15. Boncuk ağda işe yarar mı?

Smoothly boncuk ağda nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Isıtıcı cihazınızı fişe takınız. 1 adet Kalıp Boncuk Ağda'yı ısıtıcı cihaza koyun veya kabından çıkararak cihazın içerisine koyun. Erimesini bekleyin. Bal kıvamı aldıktan sonra uygulama yapacağınız bölgeye kalın bir sürüm yapınız. Kıllarınızın çıkma yönüne doğru sürünüz. 10-15 sn. soğumasını bekleyiniz.

Boncuk ağda ne kadar sürede çıkar?

Ortalama 1-1.5 ay içerisinde seyrek bir şekilde tüyler çıkmaya başlayacaktır. Düzenli kullanımda tüyler seyrekleşir ve bu süre daha da uzayabilir.

Boncuk AGDA acıtıyor mu?

Boncuk ağda diğer geleneksel ağdalara göre, biraz daha pahalı olmasına rağmen, işlemi daha az ağrılıdır. Boncuk ağdanın popülerliği için başka bir sebep de, hassas ciltlerde bile kıl köklerini çıkarıken yumuşak bir dokunuş sağlamasıdır.

Ağda nasil yapilir puf noktalari?

İşte zahmetsiz, acısız ağda yapmanın püf noktaları...
  1. Öncelikle tüylerinizin yeterince uzamış olduğuna dikkat edin. ...
  2. Ağdayı her zaman temiz ve kuru cildinize uygulayın. ...
  3. Ağdanızın ısının yeterli olduğuna ve kıvamına önem verin. ...
  4. Cildinizi ağda yaparken gergin tutmaya özen gösterin.

Bezsiz ağda nasıl kullanılır?

  1. Boncuk ağda ilk olarak ağda ısıtıcısında ısıtılmalıdır. ...
  2. Ağdayı spatula ile alarak kıl köklerinin uzadığı yöne doğru sürmeli ve daha sonra kuruması için 2-3 dakika beklemelisiniz.
  3. Ardından kılları uzadığı yönünün tersine doğru çekerek ağda işleminiz bitene kadar bu şekilde devam etmelisiniz.

SESU boncuk ağda kömürlü nasıl kullanılır?

Uygulayacağınız bölgeye göre gerekli miktarda boncuk ağda cezvenin içine dökülür. Ağda eridikten sonra bal kıvamına gelmesi beklenir ve ağdanın sıcaklığı vücudun küçük bir bölümünde test edilir. Sonrasında ağda, uygulanacak bölgeye tüylerin çıkı yönüne doğru spatula yardımı ile sürülür ve 3-4 saniye kuruması beklenir.

Pudralı boncuk ağda nasıl kullanılır?

Boncuk ağda 15-20 dakika bekletilerek erimesi sağlanır. Boncuklar eridiğinde kalın bir kıvam alır ve ilgili bölgeye sürülebilir hale gelir. 2. Ağdayı spatula ile alarak kıl köklerinin uzadığı yöne doğru sürmeli ve daha sonra kuruması için 2-3 dakika beklemelisiniz.

Boncuk ağda nasıl ısıtılır?

Boncuk Ağda'nın pratik kullanımıyla artık ağda yapmak çok kolay! Öncelikle boncukları ısıtma haznesine dökün ve ısı ayarını 90°C'ye getirin. Eriyen boncukların kullanım kıvamına gelmesi için ısı ayarını Boncuk ısı ayarına getirin. Kullanıma başlayın.

Kalıp Sir ağda nasıl kullanılır?

Sir Ağda Kullanımı: Metal bir cezveye ya da ağda ısıtıcı makinesine ihtiyaca göre kalıp ağda dökülür. Ağda ısıtıcısında tamamen eritilir. Tahta bir spatula ile sürülür. Sonrasında cilt gerdilip ağda el ile çekilir.

Konserve ağda nasıl ısıtılır?

Makinenin üzerinde bulunan ısı yara düğmesini ağdanın hızlı bir şekilde hazır hale gelmesi için saat yönüne doğru çevirerek 90 dereceye getiriniz. Belli bir süre sonra ağda yumuşamaya başladığında ısı değerini düşürünüz ve ağda ısısını teni yakmayacak şekilde ayarlayınız.

Pudralı kalıp ağda nasıl kullanılır?

Ağda ısıtıcısında tamamen eritilir. Tahta bir spatula ile sürülür. Sonrasında cilt gerdilip ağda el ile çekilir. Sonrasında uygulama yapılan bölgedeki ağda kalıntıları ağda yağı ile temizlenir.

Teneke ağda nasıl ısıtılır?

Kalıp sir ağda ya da inci boncuk ağda kullanmak için kullanacağınız kadar ağdayı makinenin ısıtma haznesine koyunuz. Ağda ısıtıcı makinesini elektrik prinize takınız. Makinenin üzerinde bulunan ısı yara düğmesini ağdanın hızlı bir şekilde hazır hale gelmesi için saat yönüne doğru çevirerek 90 dereceye getiriniz.

Evde sir ağda nasıl ısıtılır?

Sir ağda çabuk soğuyan malzemeden yapıldığı için sıcaklığı aynı derecede tutmalısınız. Eğer sir ağda ısıtıcı makineniz yoksa sir ağdayı sıcak tutmak için içi kaynar su dolu kabı yanınızda bulundurun. Ağdayı sürdükten hemen sonra kaynar su dolu kabın içine dik konumda koyun. Sir ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru sürün.

Boncuk ağda zararlı mı?

Ayrıca boncuk ağda, kullanıldıkça kıl köklerinin azalmasında ciddi olarak yardımcı olmaktadır. Boncuk ağdanın diğerlerine göre hem pratik olduğu hem de neredeyse hiç acı hissettirmediği biliniyor. Hassas cilde sahip olan kişilerde kullanıldığı zaman, diğer ağdalar gibi tahriş yapmadığı gibi etkili sonuçlar vermektedir.

Boncuk ağda işe yarar mı?

Aynı zamanda hassas ciltlerde kıl köklerini kırmadan yumuşak bir şekilde temizlediğinden dolayı da en çok tercih edilen ağdalar arasında yer alıyor. Boncuk ağda diğer ağda çeşitlerine göre daha pahalı olsa da koltuk altı, bikini bölgesi ve yüz gibi hassas bölgelerde etkili temizlik sağlıyor.