Istanbul Aydın Üniversitesi kaç para?

İçindekiler:

  1. Istanbul Aydın Üniversitesi kaç para?
  2. Istanbul Aydın Üniversitesi hangi semtte?
  3. Maltepe Üniversitesi tercih bursu var mı?
  4. Istanbul Aydın Üniversitesi hangi meslekler var?
  5. Istanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi hangi semtte?
  6. Bir dönemde en fazla kaç AKTS alınabilir IAÜ?
  7. IAÜ genel ortalama kaç olmalı?
  8. Ilk üç tercih bursu nedir?
  9. Maltepe Üniversitesi tercih bursu ne kadar?

Istanbul Aydın Üniversitesi kaç para?

programların öğrenim ücreti 24.500.-TL'dir. Uzaktan Öğretim yapılan ön lisans programlarının öğrenim ücreti 9.000.-TL'dir. Tüm lisans programlarının Yabancı Dil Hazırlık Öğrenim ücreti 42.000.-TL ve ön lisans programlarının Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi gündüz ve ikinci öğrenim ücreti 21.000.-TL'dir.

Istanbul Aydın Üniversitesi hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Bahçelievler Mh. ve Bahçelievler ilçesine bağlıdır. İstanbul Aydın Üniversitesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Aydın Üniversitesi posta kodu 34180.

Maltepe Üniversitesi tercih bursu var mı?

Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda Maltepe Üniversitesinin %100 Burslu, %50 İndirimli ya da %25 İndirimli olarak belirtilen programlarından birini tercih ederek ÖSYM tarafından bu programa yerleştirilen ve kayıt yaptıran öğrencileri kapsar.

Istanbul Aydın Üniversitesi hangi meslekler var?

  • Beslenme ve Diyetetik.
  • Çocuk Gelişimi.
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyon.
  • Hemşirelik.
  • Odyoloji.
  • Sağlık Yönetimi.
  • Sosyal Hizmet.

Istanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi hangi semtte?

İstanbul Aydın Üniversitesi Haritası İstanbul Aydın Üniversitesi 41.000080 enlem ve 28.860035 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Bahçelievler Mh. ve Bahçelievler ilçesine bağlıdır. İstanbul Aydın Üniversitesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Bir dönemde en fazla kaç AKTS alınabilir IAÜ?

MADDE 10 – (1) Bir öğrencinin bir yarıyıldaki normal iş yükü 30 AKTS'dir. Düzensiz öğrenciler için azamî iş yükü ise, derslerin açılmış olması kaydıyla normal iş yükünden fazla olarak AKTS'sine bakılmaksızın bir ders ya da ders adedine bakılmaksızın 6 AKTS'lik ders alabilirler.

IAÜ genel ortalama kaç olmalı?

Herhangi bir dersten DC veya DD notu alan öğrencilerin o dersten başarılı sayılmaları için; genel not ortalamalarının lisans programları için 3 ve 4'üncü yarıyıl başlarında en az 1.80, 5 ve 6'ncı yarıyıl başlarında en az 1.85, 7 ve 8'inci yarıyıl başlarında en az 1.90, önlisans programları için 3'üncü yarıyıl başında ...

Ilk üç tercih bursu nedir?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı YÖK tarafından, 2016-2017 eğitim öğretim yılından beri ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimi ve refahı için önemli olan alanlara öncelik tanımak suretiyle belli lisans programlarına ilk üç sırada yerleşen öğrencilere “YÖK Destek Bursu" verilmekte.

Maltepe Üniversitesi tercih bursu ne kadar?

Maltepe Üniversitesinin önlisans veya lisans, herhangi bir programından mezun olup yeniden Maltepe Üniversitesi programlarından herhangi birine yerleşen ya da yerleştirilen öğrencilere %25 indirim uygulanır. %95'e varan indirimlerle desteklenir.