Samsung TV garanti süresi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Samsung TV garanti süresi ne kadar?
  2. Samsung garanti süresi sorgulama nasıl yapılır?
  3. Samsung klimalar kaç yıl garantili?
  4. Telefon garanti suresi kac yil?
  5. Samsung telefonlar hangi garanti kapsamında?
  6. Garanti süresi ne zaman başlar?
  7. Arçelik garanti süresi ne zaman başlar?
  8. Klimalar kaç yıl garantili?
  9. Telefon garanti süresi ne kadar?
  10. Yedek parça garantisi kaç yıl?
  11. Garanti tamir süresi ne kadar?
  12. Beyaz eşyalar kaç yıl garantili?
  13. Arçelik Çamaşır Makinesi kaç yıl garanti?
  14. Samsung cep telefonu şarj aleti garanti kapsamında mı?

Samsung TV garanti süresi ne kadar?

Samsung, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve klimadaki dünya çapındaki eşsiz teknolojisini Türkiye'deki kullanıcılarla 5 yıl ücretsiz garanti ile buluşturuyor. Samsung Electronics, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve klimada 3 yılın yanı sıra 2 yıl daha ücretsiz garanti sunduğunu duyurdu.

Samsung garanti süresi sorgulama nasıl yapılır?

Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır?
  1. Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin.
  2. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın.
  3. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin.
  4. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.
Daha fazla öğe...

Samsung klimalar kaç yıl garantili?

Samsung Klimalarda 5 Yıl Garanti Kampanyası | Samsung TR.

Telefon garanti suresi kac yil?

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Samsung telefonlar hangi garanti kapsamında?

Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.

Garanti süresi ne zaman başlar?

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Arçelik garanti süresi ne zaman başlar?

Ürününüzün garantisi küçük ev aletlerinde ve elektronikte fatura kesim tarihinden itibaren beyaz eşyalarda ise kurulumdan sonra başlar. Küçük Ev Aletleri kategorisinde ürünleriniz 2 Yıl Arçelik garantisi altındadır. Beyaz Eşya, Ankastre fırın ve TV ürünlerinde ise standart olarak 3 Yıl Arçelik garantisi altındadır.

Klimalar kaç yıl garantili?

Türkiye iklimlendirme sektöründe garanti süreleri 2 ila 3 yıl arasında değişiyor. Gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleri ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Telefon garanti süresi ne kadar?

Yeni bir telefon satın aldığınızda garanti süresi, ürünün faturası ile birlikte teslim alındığı tarihten itibaren iki yıldır (24 ay). Eğer satın alınan telefon ayıplı mal olursa, değişim istediğiniz telefonun garanti süresi, değişim yaptığınız telefonun kalan garanti süresi kadar olacaktır.

Yedek parça garantisi kaç yıl?

Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş. Tamir konusunda üretici ve ithalatçıların, ayrıca ürünün kullanım ömrü boyunca yedek parça bulundurma zorunluluğu da bulunuyor ki bu süre cep telefonları ve bilgisayarlar için 5, televizyon, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makineleri için ise 10 yıl.

Garanti tamir süresi ne kadar?

Garanti kapsamındaki bir malla ilgili olarak garanti süresi içinde meydana gelen arızalarda, bu malın Satış Sonrası Hizmetler Yönetmeliği'nde yer alması halinde azami tamir süresi 20 gün olacaktır.

Beyaz eşyalar kaç yıl garantili?

Tüketici Yasası'nın bir yıllık garanti zorunluluğuna rağmen aralarında, Arçelik, Bosch, Beko, Profilo, Demirdöküm, Siemens, Vestel, Electrolux, AEG, Ariston, Indesit gibi beyaz eşya firmaları ürünlerine şu anda üç yıl garanti veriyor.

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç yıl garanti?

Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde çamaşır makinesi için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 499 TL'dir. Montaj tarihi geçtikten sonra 36. Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 549 TL'dir.

Samsung cep telefonu şarj aleti garanti kapsamında mı?

Şarj aletinde kırık ya da çizik gibi durumlar mevcutsa değişim ya da tamir işlemleri garanti kapsamına girmemektedir. Fakat henüz yeni alınmış bir Samsung cihazın şarj soketinde bozulma durumu mevcutsa o zaman garanti süreci işleyebilir.