BluTV öğrenci indirimi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. BluTV öğrenci indirimi nasıl yapılır?
  2. BluTV ne zaman ücretsiz?
  3. BluTV Üyelik aynı anda kaç kişi izleyebilir?
  4. BluTV öğrenci indirimi ne kadar?
  5. BluTV ücretsiz izleme nasıl yapılır?
  6. BluTV yıllık üyelik ne kadar?
  7. BluTV aylık üyelik ne kadar?
  8. BluTV Ücretsiz Nasıl Kullanılır?
  9. BluTV yıllık üyelik ne demek?

BluTV öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Öğrenci kampanyasından yararlanmak için; BluTV Öğrenci Kampanyası bağlantısı üzerinden; edu uzantılı e-mail adresiniz ile kayıt olduktan sonra, e-mail adresinize gelen doğrulama maili ile kayıt işleminizi tamamlayarak BluTV içeriklerini öğrenci indirimi dahilinde izlemeye başlayabilirsiniz.

BluTV ne zaman ücretsiz?

Koronavirüs kısıtlamalarının başladığı günlerde dijital yayın platformu BluTV'den yapılan açıklamada ücretsiz yayın yapılacağı duyuruldu. Resmi açıklamaya göre BluTV 5 Aralık 2020 ve 6 Aralık 2020 günlerinde herkese açık olacak şekilde ücretsiz olarak izlenebilecek.

BluTV Üyelik aynı anda kaç kişi izleyebilir?

BluTV üyeliğinize dört farklı cihazdan giriş yapabilir, aynı anda yalnızca bir cihaz üzerinden BluTV içeriklerini izleyebilirsiniz.

BluTV öğrenci indirimi ne kadar?

aylık üyeliklerde öğrencilere özel ₺24.90 yerine ayda sadece ₺18,90. Hemen edu.tr mail adresinle kayıt ol, kampanya kodu e-postana gelsin!

BluTV ücretsiz izleme nasıl yapılır?

Aşağıdaki adımları takip ederek BluTV ücretsiz erişim kampanyasına katılabilirsiniz.
  1. www.blutv.com adresine giriş yapın ve üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayın. ...
  2. Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girin. ...
  3. Hiçbir şeye dokunmadan “Devam Et” düğmesine tıklayın.

BluTV yıllık üyelik ne kadar?

BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 24,90 TL, Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 24.99 TL'dir. BluTV yıllık üyelik ücreti 154.80 TL'dir.

BluTV aylık üyelik ne kadar?

BluTV üyeliği aylık tüm vergiler dahil kredi/banka kartı ile *22.90 TL, Apple uygulama içi ödeme ile 24.99 TL'dir. BluTV yurt dışı üyeliği aylık 5.90 Euro'dur. Yerli banka ve kredi kartlardan üyelik tarihine ait Merkez Bankası kurlarına göre Türk Lirası karşılığı tahsil edilir.

BluTV Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

BluTV'yi bu tarihlerde ücretsiz olarak izlemek isteyenlerin kayıt yaptırdıktan sonra "blutvizliyorum" şifresi ile platforma giriş yapması yeterli olacak. Blu TV üyeliği bulunmayan kullanıcılar ŞİFRE yerine "blutvizliyorum" koduyla tüm içerikleri ücretsiz izleyebilecek.

BluTV yıllık üyelik ne demek?

Türkiye'de oluşturulacak BluTV üyelikleri için; ... BluTV yıllık üyelik ücreti 154.80 TL'dir. Dilerseniz, kredi kartınız ile 12.90 TL*12 taksit yapabilirsiniz (yıllık üyeliklerde 7 gün ücretsiz deneme hakkı bulunmaktadır).