Netflix Pablo Escobar kötülüğün efendisi kaç bölüm?

İçindekiler:

  1. Netflix Pablo Escobar kötülüğün efendisi kaç bölüm?
  2. Pablo Escobar kaç sezon?
  3. Escobar Kolombiya Başkanı oldu mu?
  4. Narcoz kaç sezon?
  5. El chapo nasıl dizi?
  6. Narcos 4 sezon ne zaman?
  7. El Chapo filmi gerçek mi?

Netflix Pablo Escobar kötülüğün efendisi kaç bölüm?

Narcos
Bölüm sayısı30 (her sezon 10 bölüm)
Yapım
Dağıtımcı firmaNetflix
Yayın bilgileri
18 satır daha

Pablo Escobar kaç sezon?

Dizi 3 sezon devam etti ve her sezon 10 bölümden oluşuyor. Escobar, uyuşturucu kaçakçılığının ilk yıllarında büyük miktarda parayı büyük bayındırlık işlerine akladı ve yoksul aileler için evler inşa etti.

Escobar Kolombiya Başkanı oldu mu?

Yaptığı bu yardımlardan dolayı halkın bir kesimi tarafından "Robin Hood" lakabı takılan Escobar 1982 yılından halktan aldığı oylar ile Kolombiya Liberal Partisi'nin adayı olarak Kolombiya Meclisi'ne seçilmiş fakat seçildikten iki yıl sonra işlediği suç faliyetlerinin ifşa edilmesi sonucu istifa etmek zorunda kalmıştır.

Narcoz kaç sezon?

3 Narcos/Sezon sayısı

El chapo nasıl dizi?

3. sezonu sabırsızlıkla beklenen, chapo dahilinde meksikadaki uyuşturucu kartellerinin arasındaki savaşı ve devlet ile olan kirli ilişkiler yumağını anlatan harika netflix dizisi. tek sıkıntısı narcos gibi bir şaheserin gölgesinde kalması. özellikle 2. sezonun gerilimi ve aksiyonu çok iyiydi.

Narcos 4 sezon ne zaman?

Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk görselleri paylaşılan ünlü Netflix dizisi Narcos'un 4. Sezon fragmanı yayınlandı. Ortaya çıkan fragman ile birlikte yeni sezon tarihi de açıklığa kavuşan dizi, 16 Kasım günü sevenleri ile buluşacak.

El Chapo filmi gerçek mi?

Netflix'te yayınlanan, suç ve gerilim dolu sahneleriyle izleyicilere dünyanın en azılı suçlularından Joaquín Guzmán'ın gerçek öyküyü konu eden El Chapo dizisi başrol oyuncuları ve karakter analizi...