Marmara Adası nerede?

İçindekiler:

  1. Marmara Adası nerede?
  2. Kuşadası Kadınlar plajına nasıl gidilir?
  3. Kadınlar plajına hangi otobüs gider?
  4. Riva Elmasburnu hangi gün kadınlar?
  5. Elmasburnu plajı giriş ücreti ne kadar?
  6. Akçay denizi derin mi?
  7. Avşa Adası'nda nerede denize girilir?

Marmara Adası nerede?

Marmara Adası, Marmara Denizi'nin güneybatısında bulunan Marmara Adaları'nın en büyüğü ve Balıkesir'e bağlı olan bir adadır. Gökçeada'dan sonra Türkiye'nin ikinci büyük adası olup İstanbul'a deniz otobüsüyle 2,5 saat, gemiyle 5 saat; Erdek'e ise gemiyle 1 saat 45 dakika uzaklıktadır.

Kuşadası Kadınlar plajına nasıl gidilir?

Şehirlerarası otobüsler ile plaja gelmek isteyenler öncelikle Kuşadası otogarına gelmeliler. Buradan plaj 1.68 km mesafede yer almaktadır. Merkezden kadınlar plajına giden dolmuşları kullanarak kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. 5 numaralı minibüsler bu plaja sefer düzenlemektedir.

Kadınlar plajına hangi otobüs gider?

Kadınlar plajına giden 800CK ve 800K hatları, kadınlar tarafından birinci ulaşım aracı haline geldi. Kandıra ilçesi Kerpe bölgesinde bulunan ''Miço Koyu Kadınlar Plajına'' ulaşmak isteyen yolcuları aktarmasız bir şekilde götüren 800KC ile 800K hatları, vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor.

Riva Elmasburnu hangi gün kadınlar?

Sağlık Bakanlığı'nın kademeli normalleşme tedbirlerine uygun açılan plaj, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnızca kadınlara hizmet veriyor. Ziyaretçiler cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise alandan ortak yararlanabiliyor. Kadınlara özel günlerde tesislerde çalışan personel de kadınlardan oluşuyor.

Elmasburnu plajı giriş ücreti ne kadar?

Doğa Koruma Ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nce belirlenen Elmasburnu Tabiat Parkı giriş ücreti listesi şu şekildedir; Kişi başı giriş ücreti: 9₺ İndirimli kişi başı giriş ücreti: 4.5₺ Bisiklet giriş ücreti: 9₺

Akçay denizi derin mi?

Akçay'da bulunan plajlar, Balıkesir bölgesinin genelinde olduğu gibi serin ve sığ yapıda bir denize sahiptir.

Avşa Adası'nda nerede denize girilir?

Avşa Adası'nda denize girilecek en meşhur yerlerden biri Altınkum Plajı. Ada merkezinden araç ile yaklaşık 15 dakikada ulaşabileceğiniz Altınkum Plajı adını tahmin edebileceğiniz üzere altın renkli kumundan almış. Tertemiz deniziyle gelenlere göz kırpan Altınkum'da 3 adet plaj bir adet de restoran bulunuyor.