Elidor Şampuan hangi ülkenin markası?

İçindekiler:

  1. Elidor Şampuan hangi ülkenin markası?
  2. Elidor marka kimin?
  3. Panten hangi ülkeye ait?
  4. Blendax hangi ülkenin malı?
  5. Elidor şampuan fabrikası nerede?
  6. Hobby şampuan hangi ülkenin malı?
  7. Gliss şampuan Türk malı mı?
  8. Procter and Gamble hangi ülkenin markası?
  9. Clear şampuan hangi ülkenin malı?
  10. Dove şampuan nerede üretiliyor?
  11. Elidor şampuan fiyatı ne kadar?
  12. Hobby kime ait?
  13. Hobby şampuan nerede üretiliyor?
  14. Gliss şampuan kim üretiyor?
  15. Schwarzkopf şampuan hangi ülkenin?
  16. Ariel markası hangi ülkeye ait?
  17. Procter & Gamble sahibi Yahudi mi?
  18. Clean and Clear hangi ülkenin?
  19. Duru şampuan hangi ülkenin malı?

Elidor Şampuan hangi ülkenin markası?

Elidor şampuan markası, 1954 yılında İngiltere'de kurulmuş bir markadır.

Elidor marka kimin?

Elidor, Unilever şirketine ait şampuan markası. Esas ismi "Sunsilk" olan marka, diğer ülkelerde "Elidor", "Seda" ve "Sedal" isimleri ile satılmaktadır.

Panten hangi ülkeye ait?

Pantene 1945 yılında Hoffmann-La Roche tarafından ilk kez üretilen şampuan, saç kremi markasıdır. Procter & Gamble (P&G) tarafından 1985 yılında Pantene markası satın alındı. P&G Amerika merkezlidir.

Blendax hangi ülkenin malı?

Türkiye'de yapıştırıcı teknolojileri fabrikasının temellerini atan Henkel, 2016 yılında Amerikan merkezli P&G'den Blendax markasını satın aldı. Almanya merkezli Henkel, güzellik ve bakım alanında Türkiye'nin ilk şampuan markası Blendax'ı satın alarak saç bakım ürünleri portföyünü güçlendirdi.

Elidor şampuan fabrikası nerede?

Unilever'in 350 milyon lira yatırımla kurulan Konya'daki fabrikası açıldı. Tesiste; OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor, Clear, Dove gibi markaların üretimi yapılacak.

Hobby şampuan hangi ülkenin malı?

Hobby, 1974 yılında Hobi Kozmetik bünyesinde kurulan krem, losyon, saç şekillendirici, sıvı sabun ve şampuan markasıdır. 2010 yılında Hindistan merkezli FMCG şirketi olan Dabur International tarafından satın alınmıştır. Hobi Kozmetik, 40'tan fazla ülkeye ihraç edilmektedir.

Gliss şampuan Türk malı mı?

Gliss, Henkel'in sahibi olduğu Schwarzkopf bünyesindeki saç bakımı ürünleri markasıdır. Türkiye'nin ilk sıvı saç kremidir. Henkel, Almanya merkezli bir şirkettir ve Türkiye'de Türk Henkel Kimya San. ve Tic.

Procter and Gamble hangi ülkenin markası?

Cincinnati, Ohio, ABD Procter & Gamble/Kurulduğu yer

Clear şampuan hangi ülkenin malı?

Clear (marka)
SahibiUnilever
Kökeniİtalya
Çıkış1981
Satış alanıŞampuan
Web sitesiResmi Sayfası
2 satır daha

Dove şampuan nerede üretiliyor?

Dove; İngiliz menşeli Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır. Dove ürünleri Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Almanya, Endonezya, İsrail, İrlanda, Meksika, Hollanda, Pakistan, Güney Afrika, Tayland, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde imal edilmektedir.

Elidor şampuan fiyatı ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 448 Elidor Şampuan ve Saç Kremi modeli içerisinde en ucuz Elidor Şampuan ve Saç Kremi fiyatı 7.25 TL iken, en yüksek Elidor Şampuan ve Saç Kremi fiyatı 569.99 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Hobby kime ait?

Hobby, 1974 yılında Hobi Kozmetik bünyesinde kurulan krem, losyon, saç şekillendirici, sıvı sabun ve şampuan markasıdır. 2010 yılında Hindistan merkezli FMCG şirketi olan Dabur International tarafından satın alınmıştır.

Hobby şampuan nerede üretiliyor?

Hobi Kozmetik A.Ş. Fabrikası, Tekirdağ Çerkezköy'de 29.000 M2 kapalı alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük kozmetik fabrikası olarak 2008 yılında faaliyete girmiştir. 39.000 m2 arsa üzerine kurulu fabrikamızda Hobi ürün gamında bulunun ürünlerin neredeyse tamamının üretimi yapılmaktadır.

Gliss şampuan kim üretiyor?

Gliss, Henkel'in sahibi olduğu Schwarzkopf bünyesindeki saç bakımı ürünleri markasıdır.

Schwarzkopf şampuan hangi ülkenin?

Schwarzkopf, bir şampuan, krem ve diğer saç bakım ürünleri üreten marka. Henkel grubuna aittir ve Düsseldorf, Almanya merkezlidir.

Ariel markası hangi ülkeye ait?

Ariel (marka)
TürTemizlik
SahibiProcter & Gamble
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1967
İlgili markalarJoy
3 satır daha

Procter & Gamble sahibi Yahudi mi?

Ariel markası ve bu markanın ürünleri amerikan menşeli yahudi şirketi olan “P&G” yani “Procter and Gamble”ye aittir. Şirketin kurucuları William Procter ve James Gamble yahudi bir ailenin mensuplarıdır. ... Dikkat edildiğinde Ariel logosunun yan çevrilmiş 6 köşeli “Siyon Yıldızı” olduğu görülecektir.

Clean and Clear hangi ülkenin?

Clean & Clear, 1886 yılında Johnson kardeşler tarafından kurulan Johnson & Johnson bünyesindeki cilt bakım ürünleri markasıdır. Johnson & Johnson, 1985 yılından beri Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

Duru şampuan hangi ülkenin malı?

Duru, 1967 yılında Mehmet Rıfat Evyap tarafından kurulan Evyap bünyesinde; sabun, duş jeli, kolonya ve şampuan olarak üretilen markadır. Evyap 1927 yılında kurulan Evyap; Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş. sabun ve kişisel bakım ürünleri üreten bir Türk firmasıdır.