Kosgeb Destek kredisi Veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Kosgeb Destek kredisi Veriyor mu?
  2. KOSGEB girişimci kredisi nasıl alınır?
  3. KOSGEB Destek paketinden kimler yararlanabilir?
  4. KOSGEB 5000 TL destek başvurusu nasıl yapılır?
  5. KOSGEB girişimcilik belgesi ne kadar geçerli?

Kosgeb Destek kredisi Veriyor mu?

KOSGEB 2021 yılında iş yeri kuruluş desteği olarak 5 bin TL hibe vermektedir. ... Totalde de geleneksel girişimcilik desteği olarak yeni iş yeri açanlara 2 senelik program dahilinde 65.000 TL kadar KOSGEP hibe kredisi verir.

KOSGEB girişimci kredisi nasıl alınır?

Kredilerden yararlanabilmek için yapmanız gereken en önemli husus derslere katılarak girişimcilik sertifikası almaktır....Kosgeb Hibe Desteği
  1. Kosgeb sistemine kayıt yaptırmak.
  2. Kursa katılmak ve sertifika almak.
  3. İş yeri projenizin hazır olması.
  4. Hibe programına başvuru yapmanız.

KOSGEB Destek paketinden kimler yararlanabilir?

Bu destek öncelikle Kovid salgını sebebiyle gelir kaybına uğramış veya nakit akışı bozulmuş ama istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmelere yöneliktir. Teknoloji alanında faaliyet gösteren filiz şirketler de bu desteğe başvurabilecektir.

KOSGEB 5000 TL destek başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

KOSGEB girişimcilik belgesi ne kadar geçerli?

Soru : Sertifikanın geçerlilik süresi nedir? yürürlükte olduğu müddetçe geçerlidir. Yani sertifika aldıktan 5 sene sonra kurduğunuz bir işletme için eğer hala bu destek devam ediyorsa (uygulama esasları yürürlükte ise) yeni kurduğunuz işletme için desteğe başvurabilirsiniz.