İstanbul Ankara hızlı tren kaç saatte gider bilet fiyatları?

İçindekiler:

  1. İstanbul Ankara hızlı tren kaç saatte gider bilet fiyatları?
  2. İstanbul hızlı tren nereden kalkıyor?
  3. Ankara İstanbul arası hızlı tren nereden kalkıyor?
  4. Ankara istanbul hızlı tren hattı nerelerden geçiyor?
  5. İstanbul hızlı tren bileti nereden alınır?
  6. Ankara istanbul hızlı tren istanbulda nerelerde duracak?

İstanbul Ankara hızlı tren kaç saatte gider bilet fiyatları?

İstanbul'dan Ankara'ya hızlı trenle seyahat etmek isteyen yolcular bilet ücreti olarak 70 lira ödeyecek. Günde 7 sefer yapacak olan İstanbul-Ankara hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:45' de başlıyor son sefer ise17:30'da bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 4 sa 15 dk.

İstanbul hızlı tren nereden kalkıyor?

İstanbul- Ankara Yüksek Hızlı Treni, İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul arasında günde karşılıklı olarak 6 sefer yapmaktadır. İstanbul Pendik'ten kalkan tren sırasıyla Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı ve Sincan üzerinden Ankara'ya 4 saat 15 dakika içerisinde varmaktadır.

Ankara İstanbul arası hızlı tren nereden kalkıyor?

İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı treni, Ankara İstanbul ve İstanbul-Ankara arasında günde karşılıklı olarak 6 sefer yapmaktadır. İstanbul Pendik'ten kalkan tren sırasıyla Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı ve Sincan üzerinden Ankara'ya 4 saat 15 dakika içerisinde varmaktadır.

Ankara istanbul hızlı tren hattı nerelerden geçiyor?

Ankara'dan hareket eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni sırasıyla Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı duraklarına uğramaktadır.

İstanbul hızlı tren bileti nereden alınır?

TCDD gişelerinden tren biletinizi direkt olarak görevliden alabilirsiniz. Bunun için Gar yada İstasyona gitmeniz gerekir. TCDD'dan Tren bileti almak için Çağrı merkezini arayabilirsiniz. TCDD Çağrı Merkezi Telefon Numarası 444 8233 yani akılda daha kalıcı olması açısından 444 TCDD'dir.

Ankara istanbul hızlı tren istanbulda nerelerde duracak?

Ankara İstanbul hızlı tren hattı güzergah haritası : Ankara İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattındaki 9 durak Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Pamukova, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik olarak belirlendi. Ankara İstanbul hızlı tren hattı, son durak Pendik'teki banliyö hattıyla Marmaray'a entegre olacak.