Ahmet Nazif Zorlu babası kimdir?

İçindekiler:

  1. Ahmet Nazif Zorlu babası kimdir?
  2. Ahmet Nazif Zorlu kaç kardeş?
  3. Vestel sahibi kim dir?
  4. Ahmet Nazif Zorlu annesi kaç yaşında?
  5. Hacı Saide Zorlu kim?
  6. Ahmet Zorlu kaç yaşındadır?
  7. Vestel'in sahibi Zorlu Kimdir?

Ahmet Nazif Zorlu babası kimdir?

Hacı Mehmet Zorlu Ahmet Nazif Zorlu/Babalar

Ahmet Nazif Zorlu kaç kardeş?

Zeki Zorlu Ahmet Nazif Zorlu/Kardeşleri

Vestel sahibi kim dir?

Tekstilden madenciliğe kadar hemen her alanda faaliyete olan Zorlu Holding'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu. Güney Afrika, A.B.D.'de de yatırım yapan Zorlu, Forbes Dergisi'nin 2006 "Milyarderler Listesi"nde 1 milyar dolarlık servetiyle 620. sırada yer aldı. Ahmet Nazif Zorlu, ada sahibi olan işadamları arasında da var.

Ahmet Nazif Zorlu annesi kaç yaşında?

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun annesi Saide Zorlu, 101 yaşında hayatını kaybetti. Yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybeden Zorlu'nun memleketi Denizli'nin Babadağ ilçesine defnedileceği öğrenildi.

Hacı Saide Zorlu kim?

Türkiye'nin önde gelen sanayi gruplarından Zorlu Holding'in kurucuları Ahmet Nazif Zorlu ve Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu, 101 yaşında vefat etti. Saide Zorlu, memleketi Babadağ'da korona tedbirleri nedeniyle sade bir törenle toprağa verildi. Cenazede konuşan Ahmet Nazif Zorlu, “Annemi, bebeğimi babama uğurladım.

Ahmet Zorlu kaç yaşındadır?

75 yaşında () Ahmet Nazif Zorlu/Yaş

Vestel'in sahibi Zorlu Kimdir?

Ahmet Nazif Zorlu 28 Ağustos 1944 tarihinde Babadağ, Denizli'de dünyaya geldi. Ortaokuldan terk olan Zorlu, 15 yaşında Trabzon'a yerleşerek ticaret yaşamına atıldı.