Tramvay kaça kadar çalışıyor Antalya?

İçindekiler:

  1. Tramvay kaça kadar çalışıyor Antalya?
  2. Antalya Tramvay pazar günü çalışıyor mu?
  3. Antalya yeni tramvay hattı nereden geçecek?
  4. Antray pazar günü çalışıyor mu?
  5. Antalya Ulaşım saat kaça kadar?
  6. Antalya Tramvay havaalanına gidiyor mu?
  7. Antalya yeni tramvay hattı ne zaman açılacak?
  8. Antalya Otogar tramvay hattı ne zaman açılacak?
  9. Antray hafta sonu çalışıyor mu?
  10. Antalya hafta sonu toplu taşıma var mı?
  11. Antalya Tramvay yasaklarda çalışıyor mu?
  12. Varsak tramvay hattı açıldı mı?

Tramvay kaça kadar çalışıyor Antalya?

T1A hafif raylı hattı (Fatih), 15209 - Dış Hatlar 1-Antalya H.Limanı ✈ konumundan başlayıp 15161 - Fatih konumuna gidene kadar 25 duraktan geçiyor. T1A hafif raylı hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 00:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:32'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Antalya Tramvay pazar günü çalışıyor mu?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında çalışması zorunlu olan vatandaşlar için 31 hattı sefere koydu. 31 hat üzerinde Cumartesi günü 84, Pazar günü 57 ulaşım aracı hizmet verecek. ... ANTRAY ve Nostalji tramvayı hizmet vermeyecek.

Antalya yeni tramvay hattı nereden geçecek?

Atatürk Durağı, Sakarya, Batıgar, Yenidoğan, Kültür, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi, Meltem, Eğitim Araştırma Hastanesi ve Müze Durağı arasındaki güzergahtaki test sürüşlerinin ardından, hat hizmete açılacak. Böylece, Varsak-Müze arasında kesintisiz ulaşım sağlanabilecek.

Antray pazar günü çalışıyor mu?

31 hat üzerinde Cumartesi günü 84, Pazar günü 57 ulaşım aracı hizmet verecek. ANTRAY ve Nostalji tramvayı hizmet vermeyecek.

Antalya Ulaşım saat kaça kadar?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında çalışması zorunlu olan vatandaşlar için 31 hattı sefere koydu. Cumartesi kısıtlama gününde 84, Pazar günü ise 57 olmak üzere hafta sonu toplam 141 otobüs 31 hat üzerinde saat 06.00-22.00 arası vatandaşa hizmet verecek.

Antalya Tramvay havaalanına gidiyor mu?

Havalimanı Tramvayı yonca kavşak durağından sonra havaalanına gitmektedir. Diğer Hat ise Aksu ya gitmekte Expo durağında son bulmaktadır. Aşağıda Antalya Havalimanı - Fatih Tramvay ve Fatih - EXPO Tramvay Güzergah ve Durak bilgilerini bulabilirsiniz.

Antalya yeni tramvay hattı ne zaman açılacak?

~13km hat (depo bağlantısı dahil), 21 hemzemin istasyon ve 2 yaya üst geçidinin kullanıma açılması planlanmıştır. İkinci etapta Batı Gar-Zerdalilik arası ~12km'lik hat, 17 hemzemin istasyon, 1 yeraltı istasyon, 2 yaya üst geçidi, 1 karayolu alt geçidinin Nisan 2020'de tamamlanması hedeflenmektedir.

Antalya Otogar tramvay hattı ne zaman açılacak?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nın Varsak-Otogar bölümünün 17 Mart'tan sonra yolculu seferlere başlayacağını açıkladı.

Antray hafta sonu çalışıyor mu?

31 hat üzerinde Cumartesi günü 84, Pazar günü 57 ulaşım aracı hizmet verecek. ANTRAY ve Nostalji tramvayı hizmet vermeyecek. ... Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu, Cumartesi ve Pazar günleri ilk seferine 06.00'da başlayacak olan toplu ulaşım araçları son seferini 22.00'de yapacak.

Antalya hafta sonu toplu taşıma var mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu, Cumartesi ve Pazar günleri ilk seferine 06.00'da başlayacak olan toplu ulaşım araçları son seferini 22.00'de yapacak. Seferler, 60 dakika aralıklarla gerçekleştirilecek.

Antalya Tramvay yasaklarda çalışıyor mu?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında çalışması zorunlu olan vatandaşlar için 31 hattı sefere koydu. 31 hat üzerinde Cumartesi günü 84, Pazar günü 57 ulaşım aracı hizmet verecek. ... ANTRAY ve Nostalji tramvayı hizmet vermeyecek.

Varsak tramvay hattı açıldı mı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, testlerin tamamlanmasının ardından 3. Etap Raylı Sistem Hattı Varsak-Otogar güzergahında 11 Ağustos'tan itibaren yolculu seferlerine başladı. ... Aşama Raylı Sistem Hattı ile Varsak'tan otogara, şehir merkezine, Aksu ve Havalimanına kadar seyahat edebiliyor.