Huawei ne demek türkçe?

İçindekiler:

  1. Huawei ne demek türkçe?
  2. Huawei ne iş yapar?
  3. Huawei en son modeli hangisi?
  4. Huawei ile Honor aynı mı?
  5. Huawei en iyi telefon hangisi?
  6. Honor Telefon Kimin?
  7. Honor ne markası?
  8. Huawei'nin hangi telefonu alınır?
  9. Snapdragon 730G nasıl bir işlemci?

Huawei ne demek türkçe?

Huawei isminin Çince yazılışının ilk karakteri olan "华" harfi, çiçek anlamına geliyor ama aynı zamanda Çin veya Çinli anlamlarına da geliyor. İkinci karakter olan "为" ise başarı anlamını taşıyor. Yani Huawei, "Çin'in başarısı" gibi bir anlama sahip.

Huawei ne iş yapar?

Huawei, 2012 yılı itibarıyla, Ericsson'u geçerek dünyanın en büyük ağ ve telekomünikasyon ekipmanı üreticisi konumuna gelmiştir. Huawei, 1987 yılında, eski bir subay olan Ren Zhengfei tarafından kendisine ait özel bir şirket olarak kurulmuştur.

Huawei en son modeli hangisi?

Huawei'nin en son çıkan telefon modeli Mate 40E'dir. Akıllı telefon 'de piyasaya sürüldü. Telefon, 10 piksel çözünürlüğe sahip 6,50 inç dokunmatik ekranla geliyor.

Huawei ile Honor aynı mı?

Huawei'nin alt markası Honor, geçtiğimiz günlerde Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı. ... Yıl 2018 ve artık firmanın yeni telefonu Honor 10 olarak adlandırıldı.

Huawei en iyi telefon hangisi?

2019'un en iyi akıllı telefonlarından biri olan Huawei P40 Pro, fotoğrafçılık için seçebileceğiniz en iyi telefon. 5G ve WiFi 6 ağ teknolojisi, üstün pil ömrü, hızlı şarjı, ön ve arka kameraları ile birlikte gelen telefon, ne yazık ki Google servislerini kullanamıyor.

Honor Telefon Kimin?

Honor
TürÖzel Kuruluş
Genel merkeziShenzen, Çin
ÜrünAkıllı Telefon Tablet Akıllı saat Aksesuar
Gelir$50+ Milyar (Huawei ile beraber, 2018)
SahibiShenzen Zhixin New Information Technology Co.
4 satır daha

Honor ne markası?

Honor; merkezi Shenzen, Çin'de olan ve Huawei'ye ait olan bir akıllı telefon üreticisidir. Eğer siz de Honor markasını yakından tanımak isterseniz sayfamızda yer alan Honor cep telefonu yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Huawei'nin hangi telefonu alınır?

En iyi Huawei akıllı telefonlar
  • Huawei Mate 10 Lite.
  • Huawei Y9 Prime.
  • Huawei P Smart Pro.
  • Huawei P20 Pro.
  • Huawei P40.
  • Huawei P30.
  • Huawei P40 Pro.
  • Huawei Mate Xs.
BE

Snapdragon 730G nasıl bir işlemci?

Qualcomm tarafından üretilen Qualcomm Snapdragon 730G 8 çekirdekli 64 bit bir işlemcisi bulunuyor. 2x 2.2 GHz Kryo 470, 6x 1.8 GHz Kryo 470 maksimum saatte 2200 GHz.Yonga kullanır, grafik işlemci, Qualcomm Adreno 618 grafik-tir.Mevcut platformda araçlar için ortalama AnTuTu 231000 puan.