Yaşam evim battı mı?

İçindekiler:

  1. Yaşam evim battı mı?
  2. Yaşamevim kimin?
  3. Mor Evim nedir?
  4. Evim evim sahibi kim?
  5. Bir evin sahibi kim?
  6. Mor Evim kapandı mı?
  7. Morevim kaç yıllık?
  8. Destekevim ne demek?
  9. Çözüm tasarruf güvenilir mı?
  10. Emin holding kimin?
  11. Eminevim ne şirketi?

Yaşam evim battı mı?

2 Temmuz tasfiyesine karar verilen şirketler arasında "YAŞAMEVİM GAYRİMENKUL A.Ş." de bulunmaktadır. BDDK başvuruda bulunan 35 firmadan 21'inin yeterli şartları karşılayamadığını belirterek tasfiyelerine karar verdi.

Yaşamevim kimin?

Mevlüt Kılınç - Yönetim Kurulu Başkanı / Genel Müdür - ÖZEL YAŞAMEVİM ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ | LinkedIn.

Mor Evim nedir?

Morevim, 27 yıldır inşaat ve enerji sektöründe Yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Güleş başkanlığında boy gösteren grup şirketinin, tecrübelerini kendine özgü finansman teknikleriyle birleştirip müşterilerinin faizsiz gayrimenkul ve araç sahibi olması için oluşturulan bir platformdur.

Evim evim sahibi kim?

Eminevim'i Türkiye'de faizsiz araba sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla Eminotomotiv'i kuran Abdurrahman Emin Üstün kurmuştu. Eminevim 2005 yılında kuruldu; ancak şirketin asıl temeli Emin Otomotiv ile 1991 yılında atılmıştı.

Bir evin sahibi kim?

Birevim'in kurucusu Murat Çiftçi ve Genel Müdürü Av. Mahir Orak medyaya yaptıkları açıklamalarda, “Başka şirketler de alırız” mesajları veriyorlar.

Mor Evim kapandı mı?

MOREVIM KAPANDI MI? 2 Temmuz tasfiyesine karar verilen şirketler arasında "MOREVIM TASARRUF GAYRİMENKUL OTOMOTİV ENERJİ ORGANİZASYON VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş.." de bulunmaktadır. BDDK başvuruda bulunan 35 firmadan 21'inin yeterli şartları karşılayamadığını belirterek tasfiyelerine karar verdi.

Morevim kaç yıllık?

Morevim en iyi hizmeti sizlerle buluşturmak adına 27 yıllık inşaat ve enerji sektöründeki tecrübesine ek olarak , faizsiz finansman sektöründeki güçlü kadrolarla yollarını birleştirmiştir.

Destekevim ne demek?

Destekevim; peşinatsız, faizsiz, ara ödemesiz ev ve araba sahibi yapan köklü ve güvenilir bir birikim sistemi şirketidir.

Çözüm tasarruf güvenilir mı?

Çözüm Tasarruf Güvenilir mi? Çözüm Tasarruf 7 bölgede 20 şehirde 37 şubesi ve 500'den fazla çalışanı ile geniş çaplı hizmet veren güvenilir bir şirkettir.

Emin holding kimin?

Kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş ve müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan Emin Üstün Holding ailesi olarak, kurucumuz merhum A. Emin Üstün'ün önderliğinde, ülkemiz insanlarının ev ve otomobil ihtiyacını faizsiz karşılama gayesiyle 30 yılı aşkın süredir hizmetlerimizi gururla sürdürüyoruz.

Eminevim ne şirketi?

Holdingleşme adımıyla farklı sektörlerde hizmet veren başta Eminevim olmak üzere Eminotomotiv, Eminotomotiv 2. El, Emin Sigorta, Emin Enerji, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık şirketleri böylelikle Emin Üstün Holding bünyesinde tek çatı altında toplanmış oldu.