Güvenli alan karekod nasil alinir?

İçindekiler:

  1. Güvenli alan karekod nasil alinir?
  2. HES kodu mesaj ile nasıl alınır?
  3. Sağlık Bakanlığı karekod uygulaması nedir?
  4. E devlet HES kodu karekod nasıl alınır?
  5. Karekod uygulaması nasıl kullanılır?
  6. WhatsApp Or kodu nasıl okutulur?
  7. Huawei p20 Lite karekod okuma nasıl yapılır?

Güvenli alan karekod nasil alinir?

Hayat Eve Sığar uygulamasında sol menüde bulunan “Karekodlarım” ekranı ile her alan için yeni karekod oluşturabilirsin. Ayrıca daha önce oluşturduğun karekodları listeleyebilir ve yeniden karekod çıktısı alabilirsin.

HES kodu mesaj ile nasıl alınır?

SMS ile HES kodu alma kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Sağlık Bakanlığı karekod uygulaması nedir?

Sağlık Bakanlığı İTS ile karekod içeriğinde bulunan her bir kutuya özgü numara üzerinden ilacı son kullanıcıya ulaşana kadar takip edecektir. Son kullanıcıya ulaşan, son kullanım süresi dolan veya herhangi bir aşamada kullanılmaz hale gelen ilaçlar İTS'nde satılamaz hale getirilecektir.

E devlet HES kodu karekod nasıl alınır?

Hayat Eve Sığar uygulamasında “Karekodlarım” sekmesine tıklanır. Açılan ekranda “Kategori, Alan Adı ve Adres Bilgileri” alanları doldurulur. Oluşturulan karekodun çıktısı ilgili alana asılabilir. HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor.

Karekod uygulaması nasıl kullanılır?

Karekod, akıllı telefonlar tarafından okunabilen iki boyutlu bir barkoddur. İki boyutlu bir barkodda 4000'den fazla karakteri kodlamaya izin verir. Kare kodlar kullanıcı tarafından metin görüntülemek, URL açmak, adres defterine bir kişi kaydetmek veya metin mesajları oluşturmak için kullanılabilir.

WhatsApp Or kodu nasıl okutulur?

Adınızın yanında gösterilen QR simgesine dokunun. KODU TARA'ya dokunun....İsterseniz WhatsApp kamerasıyla da tarayabilirsiniz:
  1. WhatsApp'ı açın > Kamera simgesine dokunun.
  2. Taramak için cihazınızı QR kodunun üzerinde tutun.
  3. EKLE'ye dokunun.

Huawei p20 Lite karekod okuma nasıl yapılır?

Bunlardan ilki, Google uygulaması üzerinde 'Güncellemeler' butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR kodu tam görecek şekilde tutun. Google Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.