Şans Topu nasıl kazanılır?

İçindekiler:

  1. Şans Topu nasıl kazanılır?
  2. Şans Topu sistem oyunu nedir?
  3. Şans topunda kaç sayi var?
  4. On numarada nasil kazanilir?
  5. Sayısal Loto sistem oynama nedir?
  6. Yeni Süper Loto Sistem nasıl oynanır?
  7. Çılgın sayısal loto kaç sayı var?
  8. Süper Loto sistem ne kadar?
  9. Sayısal Loto 2 ye kaç para veriyor?

Şans Topu nasıl kazanılır?

Her çekilişte küre içerisindeki 34 numara içinden 5 numara, 14 numara içinden 1 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 5+1 bilen Şans Topu büyük ikramiyesini kazanır!

Şans Topu sistem oyunu nedir?

Şans Topu oynarken üst bölümden en az 5 numara, alt bölümden en az 1 numara işaretlenmelidir. Bir kolonda, üst bölümden 6 veya daha fazla ve alt bölümden 2 veya daha fazla numara işaretlenmesi durumunda sistem oyunu devreye girer. Bir kuponda, birden fazla sistem oyunlu kolon oynanabilir.

Şans topunda kaç sayi var?

Şans Topu oyununun yenilenen sisteminde 34 rakam arasından 5 ve 14 rakam arasından ise 1 rakam belirlenerek oynanıyor.

On numarada nasil kazanilir?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

Sayısal Loto sistem oynama nedir?

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6'dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Yeni Süper Loto Sistem nasıl oynanır?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir. İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Çılgın sayısal loto kaç sayı var?

Milli Piyango'nun yenilenen Çılgın Sayısal Loto oyununda, 90 rakam arasından 6 rakam seçilerek kupon oluşturulabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinden de oynanan oyunda hızlı seçme özelliği ile 6 şanslı rakamı otomatik olarak rastgele çift ya da tek sayı şekilde belirlenebiliyor.

Süper Loto sistem ne kadar?

Tek kolon ücreti 3 TL'dir. İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin! Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin.

Sayısal Loto 2 ye kaç para veriyor?

Milli Piyango'nun sayfasından alınan verilere göre çıkan numaralar: 13 43 45 70 76 86 7. 5 bilen 2 kişi 171 bin TL büyük ikramiyenin sahibi oldu. kişi, 1.831 TL kazanırken, 3 bilen 7.092 kişi, 12O TL, 2 bilen 113.506 kişi, 11 TL kazandı.