Vodafone Genç Tarife nasıl geçilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Genç Tarife nasıl geçilir?
  2. Vodafone 7 sms 10 GB ne kadar?
  3. Vodafone 22 TL Paket nasıl yapılır?
  4. Freezone güzelliği hangi uygulamalar?
  5. Vodafone Red den nasıl çıkılır?
  6. Kaçmaz 10 GB tarifesi nasıl yapılır?
  7. Vodafone 10 GB internet kaç TL?
  8. Vodafone konuşma paketi nasıl yapılır?
  9. Vodafone uyumlu 6 paketi nedir?
  10. Kolay Paket 14 ne kadar?
  11. Freezone güzelliği paketi nedir?
  12. Freezone Guzelligi 2 GB nerede kullanılır?
  13. Vodafone tarife degisikligi nasil yapabilirim?
  14. 10 GB yaz paketi vodafone nasıl yapılır?
  15. Türk Telekom 12 GB faturasız nasıl yapılır?
  16. 10 GB internet kaç TL?

Vodafone Genç Tarife nasıl geçilir?

Telefonunuzun mesaj bölümünü açın ve büyük harfler ile FREEZONE yazarak, 1525'e bu iletiyi kısa mesaj olarak gönderin. Katılım işleminizin tamamlandığı ile ilgili bir mesaj alırsanız siz de artık bir FreeZone'lu oldunuz demektir.

Vodafone 7 sms 10 GB ne kadar?

Vodafone faturasız Kolay Paket 6 tüm bireysel faturasız Vodafone müşterileri faydalanabilecektir. Paketi alan müşteriler, bu paket kapsamında kapsamında 50 TL karşılığında yurt içi heryöne 750 dakika, yurtiçi heryöne 1000 SMS, yurtiçi heryöne 10 GB ve Telsiz Kullanım ödemesi için kullanılabilecek 3,5 TLsahibi olurlar.

Vodafone 22 TL Paket nasıl yapılır?

Alternatif kampanya: Her Yöne 750 dakika konuşma, 1000 SMS ve 1 GB İnternet sadece 22 TL. Katılmak için BITTIKCEDOLAN1GB yaz 7000'e kısa mesaj gönder.

Freezone güzelliği hangi uygulamalar?

Vodafone Freezone'un en popüler tarifeleri ise Redli Genç 8GB Tarifesi ve Uyumlu Genç 7 Tarifesidir. Tüm Vodafone Freezone tarifelerinde size sunulan 4GB hediye internet Instagram, Twinter, Facebook, Youtube ve Spotify uygulamalarında geçerli olarak sunulur.

Vodafone Red den nasıl çıkılır?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Kaçmaz 10 GB tarifesi nasıl yapılır?

SMS ile satın almak icin KACMAZ 5GB ya da KACMAZ 10GB yazıp 2200'a atabilirsiniz.

Vodafone 10 GB internet kaç TL?

Vodafone 10 günlük 10 GB paketi 15 TL fiyatı 19 TL olarak değişti. 10 GB internet 10 gün geçerlidir.

Vodafone konuşma paketi nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone uyumlu 6 paketi nedir?

Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder. Vodafone TV Eğlence Paketi aylık 2 GB interneti ile hediye. Taahhütsüz Aylık Tarife Ücreti: 59TL İlk ay geçerli 10 GB hediyen Vodafone Yanımda'da seni bekliyor!

Kolay Paket 14 ne kadar?

Süper Kolay Paket 14 Paketi 40 TL.

Freezone güzelliği paketi nedir?

Vodafone Freezone güzellikleri ile kazanabileceğiniz bir çok hediye internet bulunuyor. Örneğin; Freezone'lı olduğunuz ilk ay 20GB bedava internet kazanırsınız. Freezone'lu olmanın güzelliklerinden bir diğeri de Whatsapp kullanımlarınız ve Whatsapp görüntülü konuşmalarınız internetinizden yemez.

Freezone Guzelligi 2 GB nerede kullanılır?

Bu paket kapsamında yurt içi aramalarda ve yurt içi mobil internette kullanılabilen 2 gün geçerli 2GB internet hediyesi bulunmaktadır. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Bu paket kapsamında kapsamındaki hediye internet sadece 26 yaş altındaki bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

Vodafone tarife degisikligi nasil yapabilirim?

Ayrıca, 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7000'e SMS gönderebilir, Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurabilir ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni (Vodafone hattınızdan 542 ya da diğer operatör ve sabit hatlardan 00 00) ...

10 GB yaz paketi vodafone nasıl yapılır?

10 GB Paketi Nasıl Yapılır? Vodafone Yaz 10 GB tatip paketi bir ek paket ürünüdür. Vodafone yaz 10 GB paketine 19 TL karşılığında satın almak için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Vodafone yanımda uygulamasını hala indirmediyseniz buradan indirebilirsiniz.

Türk Telekom 12 GB faturasız nasıl yapılır?

Aynı ay içinde birden fazla paket alımı için istenilen paketin kısa kodu (BONKOR5GB/ BONKOR12GB) yazılıp 5555'e sms gönderilmesi gerekmektedir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenecektir. Paket, müşteri tarafından iptal edilmedikçe 30 günün sonunda otomatik olarak yenilenir.

10 GB internet kaç TL?

Aylık 10GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 48 TL! AYLIK EK 10GB yazıp 5555e gönderin. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 48 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 10 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.