Kardeşlerim dizisinin başrolleri kimler?

İçindekiler:

  1. Kardeşlerim dizisinin başrolleri kimler?
  2. Kardeşlerim yeni oyuncu kimdir?
  3. Kardeşlerim doruk kim?
  4. Kardeşlerim Kerem kimdir?
  5. Kardeşlerim Murat Arkın hangi rolde?
  6. Kardeşlerim Dizisi Kaç kardeş?
  7. Atakan Hoşgören Kardeşlerim dizisine gelecek mi?
  8. Cihan Şimşek kaç yaşında?
  9. Kardeşlerim dizisi doruk kimin oğlu?
  10. Doruk kaç yaşında kardeşlerim?
  11. Kardeşlerim dizisinin yazarı kimdir?
  12. Kardeşlerim Mazlum kimdir?
  13. Murat Arkın Kardeşlerim dizisinde oynuyor mu?
  14. Kardeşlerim dizisi Melisa kim?
  15. Atakan Hoşgören hangi takımı tutuyor?
  16. Atakan Hoşgören kaç yaşında?
  17. Cihan Şimşek bez bebek kaç yaşında?
  18. Onur Seyit yaran Kimdir Nereli?
  19. Asiye kaç yaşında kardeşlerim?

Kardeşlerim dizisinin başrolleri kimler?

Kardeşlerim Oyuncu Kadrosu
  • Celil Nalçakan. Akif Atakul. 42 yaşında. ...
  • Halit Özgür Sarı Kadir Eren. 19 yaşında. ...
  • Cüneyt Mete. Orhan Eren. 37 yaşında. ...
  • Fadik Sevin Atasoy. Şengül Eren. 37 yaşında. ...
  • Ahu Yağtu. Suzan Manyaslı 34 yaşında. ...
  • Simge Selçuk. Nebahat Atakul. 40 yaşında. ...
  • Yiğit Koçak. Ömer Eren. ...
  • Su Burcu Yazgı Coşkun. Asiye Eren.
Daha fazla öğe...

Kardeşlerim yeni oyuncu kimdir?

NİLSU YILMAZ KADRODA. Kırmızı Oda'nın ardından UFO filminde ve Kolej adlı dijital dizide rol alan genç yetenek Nilsu Yılmaz, yeni sezonun ilk bölümünde Cemile Akgün karakteriyle Kardeşlerim dizisine dahil oluyor.

Kardeşlerim doruk kim?

Kardeşlerim dizisinde Doruk Atakul karakterini Onur Seyit Yaran canlandırmaktadır.

Kardeşlerim Kerem kimdir?

Halit Özgür Sarı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. ... Kameralar karşısına ilk kez Diriliş: Ertuğrul dizisi ile geçen Halit Özgür Sarı şimdilerde, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Kerem karakterine hayat vermektedir. Halit Özgür Sarı, 1.78 metre boyunda ve 67 kilodur.

Kardeşlerim Murat Arkın hangi rolde?

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde rol alan sanatçı Cüneyt Arkın'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın, yakın zamanda ekrana gelecek olan Kardeşlerim dizisinin kadrosuna katıldı.

Kardeşlerim Dizisi Kaç kardeş?

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR? Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Atakan Hoşgören Kardeşlerim dizisine gelecek mi?

Her cumartesi yeni bölümüyle ekrana gelen Kardeşlerim dizisi kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi etkilemeyi başaran fenomen diziye genç oyuncu Atakan Hoşgören katıldı.

Cihan Şimşek kaç yaşında?

29 yaşında (6 Ağustos 1992) Turan Cihan Şimşek/Yaş

Kardeşlerim dizisi doruk kimin oğlu?

KARDEŞLERİM DORUK ROLÜ Akif'nin oğludur.

Doruk kaç yaşında kardeşlerim?

Onur Seyit Yaran'ın canlandırdığı Doruk karakteri 18 yaşındadır. İşte Onur Seyit Yaran'ın canlandırdığı Kardeşlerim Doruk karakteri hakkında bilgiler… Kardeşlerim Doruk kimdir? Kardeşlerim Doruk'a Onur Seyit Yaran hayat veriyor. 18 yaşında.

Kardeşlerim dizisinin yazarı kimdir?

Teknik ekip. Dizinin yapımcıları Nazlı Heptürk, Uğur Türkmen ve Gökhan Erkal, idari yapımcısı Resul Özkaya, yönetmeni Serkan Birinci, yardımcı yönetmeni Neşe Kelsoy ve 2. yönetmeni Ender Emir'dir. Senaryosunu Gül Abus Semerci, Burcu Över, Melis Veziroğlu Yılmaz ve Mert Meriçli yazmaktadır.

Kardeşlerim Mazlum kimdir?

Kaan Sevi, yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. ... Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Mazlum karakterine hayat veren Kaan Sevi, 1.80 metre boyunda, 78 kilo ve Boğa burcudur.

Murat Arkın Kardeşlerim dizisinde oynuyor mu?

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde rol alan sanatçı Cüneyt Arkın'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın, yakın zamanda ekrana gelecek olan Kardeşlerim dizisinin kadrosuna katıldı. ... Börü, Pis Yedili, Arif V 216 gibi projelerle dikkat çeken Arkın, Atv'de yakın zamanda başlayacak olan Kardeşlerim dizisine dahil oldu!

Kardeşlerim dizisi Melisa kim?

Kardeşlerim dizisinde Melisa'yı canlandıran Damlasu İkizoğlu 1998 yılının Temmuz ayında dünyaya geldi. İkizoğlu aslen Antalya doğumludur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur.

Atakan Hoşgören hangi takımı tutuyor?

Oyuncuk hayatına 7 yıl önce başladı. Birçok reklam filminde oynayan oyuncu, Yıldızlar Şahidim adlı dizide kısa bir süre rol almıştır. Tiyatro deneyimi de bulunan Atakan Hoşgören aynı zamanda 5 yıl kadar Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır.

Atakan Hoşgören kaç yaşında?

22 yaşında (5 Ağustos 1999) Atakan Hoşgören/Yaş

Cihan Şimşek bez bebek kaç yaşında?

Cihan Şimşek, 6 Ağustos 1992 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini oyunculuk üzerine tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2008 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisi ile yaşamış; Hanım Köylü, Medcezir, Ben Böyle Sev, Bir Yastıkta ve Zil Çalınca gibi yapımlarda yer almıştır.

Onur Seyit yaran Kimdir Nereli?

Onur Seyit Yaran, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk dizi, sinema oyuncusu ve model. Boyu: 1.87 m. Evcil Hayvanları: Kedisi var.

Asiye kaç yaşında kardeşlerim?

Kardeşlerim'in Asiye'si 17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız.