2021 Açık Lise kayıtları nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. 2021 Açık Lise kayıtları nasıl yapılır?
  2. Açık öğretim lisesi kayıtları nerede yapılıyor?
  3. Acik liseye kayıt icin neler gerekli?
  4. Açıköğretim kayıt için neler lazım?

2021 Açık Lise kayıtları nasıl yapılır?

Açık Öğretim Lisesi'ne ilk kayıt yaptıracak olan öğrenci; öncelikle T.C. kimlik numarası ile anlaşmalı bankalara sınav ücretini yatıracaktır. – Sınav ücretini yatıran aday öğrenci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt için gerekli evraklarını teslim ederek ön kaydını yaptıracaklardır.

Açık öğretim lisesi kayıtları nerede yapılıyor?

Yeni Kayıt tarihleri, Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesinde yayınlanan iş takviminde belirtilen tarihler arasında başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlarımız, Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt yaptırabilirler. Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır.

Acik liseye kayıt icin neler gerekli?

Açık Öğretim Lisesinden aldığı tasdiknamenin aslı, Kayıt ücretinin yatırıldığı gösteren banka dekontunun aslı, Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).

Açıköğretim kayıt için neler lazım?

Türk öğrenci adaylarının kayıtları için gerekli belgeler:
  • 2018-YKS Sonuç Belgesi,
  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,
  • Adayın T.C. ...
  • Adayın ikametgâhıyla ilgili beyanı,
  • Erkek adayların askerlik durumuyla ilgili yazılı beyanları,
Daha fazla öğe...