Hesap cüzdanı almak zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Hesap cüzdanı almak zorunlu mu?
  2. Hesap cüzdanı nedir ne ise yarar?
  3. Banka ekstresi nasıl alınır Enpara?
  4. En Para Hesabı Nasıl Açılır?

Hesap cüzdanı almak zorunlu mu?

İlgili mevzuat hükümleri uyarınca, kredi kuruluşları hesap açılışında banka yetkilileri tarafından 11/1/2011 tarihli ve 6098 sayılı Borçlar Kanununun 15.maddesinin birinci fıkrasında öngörülen şekilde imzalanmış hesap cüzdanı düzenlemek zorundadır.

Hesap cüzdanı nedir ne ise yarar?

Vadesiz mevduat hesabı açanlara ise bankalar tarafından bir hesap cüzdanı verilir. ... Bu soruya yönelik olarak verilebilecek en basit ve anlaşılır şekildeki yanıt şudur: Bir bankada vadesi mevduat hesabı açanlara verilen, yatırılan ve çekilen paraların yazılmasına yarayan bir defterdir.

Banka ekstresi nasıl alınır Enpara?

Hesap cüzdanı, hesap özeti, varlık dökümü gibi belge ihtiyaçlarınızı Çözüm Merkezi'mizi arayarak bize iletebilirsiniz. Bu belgelerinizi e-posta ile ücretsiz olarak alabileceğiniz gibi, gönderim ücreti karşılığında kurye ya da hızlı moto kurye ile basılı ve ıslak imzalı olarak da alabilirsiniz.

En Para Hesabı Nasıl Açılır?

Enpara.com'da hesap açmanız için bir sürü işlem yapmanıza, şubede saatler harcamanıza gerek yok. Web sitemizde yer alan “Enparalı ol” adımından başvuru formunu doldurmanız yeterli. Ardından sizi en kısa sürede görüntülü olarak arayarak veya adresinizde ziyaret ederek gerekli işlemleri tamamlıyoruz.