Rheumon jel krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Rheumon jel krem ne işe yarar?
  2. Thermove yan etkileri nelerdir?
  3. Rheumon sprey ne işe yarar?
  4. Hirudoid forte jel hangi durumlarda kullanılır?
  5. Furacin krem ne işe yarar?
  6. Thermoflex nasıl kullanılır?
  7. Terbisil sprey nerelerde kullanılır?
  8. Flexo sprey nasıl kullanılır?
  9. Hirudoid krem nasıl kullanılır?
  10. Hirudoid forte krem hemoroid için kullanılır mı?
  11. Kamfolin krem ne işe yarar?
  12. Fito krem ne işe yarar?
  13. Furacin merhem 0 2 neye iyi gelir?
  14. Thermoflex nedir nerelerde kullanılır?

Rheumon jel krem ne işe yarar?

RHEUMON % 5 JEL, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Thermove yan etkileri nelerdir?

THERMOVE'un içeriğinde bulunan bazı yardımcı maddeler hakkında önemli bilgiler THERMOVE'un içerdiği benzil nikotinat, ciltte kızarıklığa ve yanma hissine neden olabilir, THERMOVE, setil alkol içermektedir. Setil alkol lokal deri reaksiyonlarına (kontakt dermatit) sebebiyet verebilir.

Rheumon sprey ne işe yarar?

RHEUMON SPREY, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar.

Hirudoid forte jel hangi durumlarda kullanılır?

Morluk,çürük,kan oturması ve ödemin giderilmesi hızlı şekilde sağlayan Hirudoid Forte Jel, "burkulma, ezilme, eklemlerde su toplama ve şişme gibi hematomlu veya hematomsuz kapalı yaralar ve spor yaralanmalarında, yüzeysel flebitin lokal tedavisinde" reçete ediliyor.

Furacin krem ne işe yarar?

FURACİN 56 g'lık ambalajda kullanıma sunulmaktadır. otitis eksterna (dış kulak iltihabı) tedavisinde kullanılır. Eğer; Nitrofurazona karşı veya diğer bileşenlerden herhangi birine alerjik (aşırı duyarlı) iseniz. doktorunuza veya eczacınıza bildiriniz.

Thermoflex nasıl kullanılır?

THERMOFLEX® sadece derinize dışarıdan uygulama içindir. THERMOFLEX® kremin uygularken masaj başlığını kullanınız ve masaj başlığını hafifçe bastırarak, dairesel hareketlerle kremi deri içerisine iyice yedirerek sürünüz (aşağıdaki şekilde gösterilmektedir). Tedaviye 2 haftaya kadar devam edebilirsiniz.

Terbisil sprey nerelerde kullanılır?

mantarları öldürerek ya da üremelerini durdurarak etkili olan bir ilaçtır. (Tinea korporis), isilik (Kandidiasis) ve Pityriazis versicolor gibi mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Flexo sprey nasıl kullanılır?

FLEXO®'yu, vücudunuzun etkilenen bölgelerine ince bir tabaka halinde uygulayınız ve nazikçe deriye yedirerek sürünüz. FLEXO®'nun uygulanmasından sonra birkaç dakika deri üzerinde kurumasına izin veriniz. Doktorunuz belirtmedikçe üzerini bandajla kapatmayınız. FLEXO® ile tedavi sürenizi doktorunuz size söyleyecektir.

Hirudoid krem nasıl kullanılır?

3. HİRUDOİD® nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Tedavi edilecek bölgenin büyüklüğüne göre 3-5 cm krem hastalıklı cilt bölgesine parmakla hafifçe yayılarak sürülür ve bu işlem günde 2-3 defa tekrarlanır; gerekli görülürse daha sık kullanılabilir.

Hirudoid forte krem hemoroid için kullanılır mı?

özellikle bilek kısmındaki ezilmelere karşı etkileyici derecede işe yarayan bir merhem. bana morarıklık giderici olarak satılmış mavi kutulu jel ilaç. hemoroid için de etkilidir.

Kamfolin krem ne işe yarar?

Kamfolin merhem genel olarak çeşitli kas, omurga ve eklem hastalıklarını gideren bir üründür.

Fito krem ne işe yarar?

Cilt üzerinde meydana gelen çizik, yara, yanık gibi hafif yaralanma kaynaklı durumların tedavisinde kullanılan Fito krem, reçetesiz bir şekilde eczanelerden temin edilebilen ve yaygın olarak kullanılan bir kremdir.

Furacin merhem 0 2 neye iyi gelir?

FURACİN cilt üzerine uygulanan ve karakteristik kokulu, limon sarısı renkte, opak, yarı şeffaf bir merhemdir. FURACİN 56 g'lık ambalajda kullanıma sunulmaktadır. otitis eksterna (dış kulak iltihabı) tedavisinde kullanılır.

Thermoflex nedir nerelerde kullanılır?

THERMOFLEX® sadece derinize dışarıdan uygulama içindir. THERMOFLEX® kremin uygularken masaj başlığını kullanınız ve masaj başlığını hafifçe bastırarak, dairesel hareketlerle kremi deri içerisine iyice yedirerek sürünüz (aşağıdaki şekilde gösterilmektedir). Tedaviye 2 haftaya kadar devam edebilirsiniz.