Watch izlediğim videoları nasıl silerim?

İçindekiler:

  1. Watch izlediğim videoları nasıl silerim?
  2. Watch nasıl silinir?
  3. Watch geçmişi nasıl silinir?
  4. Watch arama geçmişi nasıl silinir?
  5. Watch eşleşmeyi nasıl iptal ederim?
  6. iPhone eşleştirme nasıl iptal edilir?
  7. Apple Watch Huawei ile uyumlu mu?
  8. Apple Watch 2 nasıl sıfırlanır?
  9. Akıllı saat nasıl sıfırlanır?
  10. Kilitlenen Apple Watch nasıl açılır?
  11. Apple Watch nasıl yeniden başlatılır?
  12. Apple Watch 5 nasıl kapatılır?
  13. Apple Watch nereden açılır?
  14. Apple Watch neden açılmıyor?
  15. Apple Watch neden şarj olmuyor?
  16. Akıllı saat neden şarj olmuyor?
  17. Apple Watch su kilidi nedir?
  18. Apple Watch denize girer mi?
  19. Apple Watch 3 ile denize girilir mi?
  20. Apple Watch Series 3 su geçirir mi?
  21. Samsung Watch 3 su geçirir mi?
  22. Apple Watch 3 iyi mi?
  23. Apple Watch 3 tansiyon ölçer mi?
  24. Iwatch 6 tansiyon ölçer mi?
  25. iPhone tansiyon ölçer mi?
  26. Galaxy Watch 3 tansiyon ölçüyor mu?

Watch izlediğim videoları nasıl silerim?

Sol kısımdaki menüden Daha Fazla sekmesine tıklayınız. Daha fazla bağlantısına geldikten sonra karşınıza bir liste çıkacak oradan videolar sekmesine tıklıyoruz. Buraya kadar sorunsuz geldiyseniz eğer, sağ tarafta Watch video izleme geçmişini sil veya temizle tarzında buton var oraya tıklıyoruz.

Watch nasıl silinir?

Apple Watch'u silme

  1. Apple Watch'unuzda Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Genel > Sıfırla'ya gidin, Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun, sonra parolanızı girin. Hücresel planı olan bir Apple Watch'unuz varsa iki seçenek sunulur: Tüm İçerikleri Sil, Tüm İçerikleri Sil ve Planı Koru Apple Watch'u tamamen silmek için Tüm İçerikleri Sil'i seçin.

Watch geçmişi nasıl silinir?

İzleme geçmişinizi görüntülemek veya silmek için:

  1. Profil resminiz Ayarlar'a dokunun.
  2. Gizlilik ve konum İzleme geçmişini yönet'i seçin.
  3. İzlediğiniz videoları silmek için videonun üzerindeki Diğer simgesine, ardından SİL 'e dokunun.

Watch arama geçmişi nasıl silinir?

Watch arama geçmişini temizleme bilgisayardan yapmanız için:

  1. Facebook' a girip sağ üst köşeden ok simgesine tıklayın.
  2. Hareketler dökümüne girin.
  3. Filtreler başlığı altında yer alan ve sonuna doğru olan daha fazla yazısına tıklayın.
  4. Açılanlardan arama geçmişi kısmına girin.
  5. Orta üst köşede "Arama kayıtlarını sil"

Watch eşleşmeyi nasıl iptal ederim?

Apple Watch'unuzun eşlemesini kaldırma ve aygıtı silme

  1. Eşlemeyi kaldırırken Apple Watch'unuz ile iPhone'unuzu birbirine yakın tutun.
  2. iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın.
  3. Saatim sekmesine gidin ve Tüm Saatler'e dokunun.
  4. Eşlemesini kaldırmak istediğiniz saatin yanındaki bilgi simgesine dokunun.
  5. Apple Watch Eşlemesini Kaldır'a dokunun.

iPhone eşleştirme nasıl iptal edilir?

İlişkili iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı kaldırma

  1. Ayarlar > [adınız] öğesine, ardından iTunes ve App Store'a dokunun.
  2. Apple Kimliğinize dokunun.
  3. Apple Kimliğini Göster'e dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.
  4. Bulut Tabanlı iTunes bölümüne ilerleyin ve Bu Aygıtı Sil'e dokunun.

Apple Watch Huawei ile uyumlu mu?

Apple Watch Android akıllı telefon ile çalışır mı? Teorik olarak, hayır, Apple, akıllı saati ve bir Android akıllı telefonu arasında herhangi bir resmi uyumluluk planlamadı. Apple Watch Serisi 3'ü (GPS + 4G) kullanmak için, iPhone 6'ya veya en son iOS sürümüne sahip daha yeni bir modele ihtiyacınız var.

Apple Watch 2 nasıl sıfırlanır?

Eşlenmiş iPhone'unuzu kullanarak Apple Watch'unuzu sıfırlama iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın ve Saatim sekmesine dokunun. Genel > Sıfırla'ya dokunun. Apple Watch İçeriklerini ve Ayarlarını Sil'e dokunun, ardından onaylamak için ekranın altında çıkan bu seçeneğe tekrar dokunun.

Akıllı saat nasıl sıfırlanır?

Kullandığınız bir bilgisayar yoksa veya bilgisayar kullanarak sıfırlamak işe yaramıyorsa, saatinizi ayrıca cihazın kendisi üzerinden de sıfırlayabilirsiniz: Polar logosu görünene kadar 10 saniye boyunca saat düğmesini basılı tutun. Saatin yeniden başlamasını bekleyin ve ardından bu işlemi 10-12 kez tekrar edin.

Kilitlenen Apple Watch nasıl açılır?

iPhone'unuzun kilidini açtığınızda Apple Watch'un da kilidini açma: Apple Watch'unuzda Ayarlar uygulamasını açın, Parola'ya dokunun, sonra Kilidi iPhone ile Aç'ı etkinleştirin. iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açıp, Parola'ya dokunup ardından Kilidi iPhone ile Aç seçeneğini de etkinleştirebilirsiniz.

Apple Watch nasıl yeniden başlatılır?

Gücü Kapat sürgüsünü görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. Gücü Kapat sürgüsünü kaydırın. Saatiniz kapandıktan sonra tekrar yan düğmeye basın ve Apple logosunu görene kadar basılı tutun.

Apple Watch 5 nasıl kapatılır?

Apple Watch açıldığında saat kadranı görünür. Kapatma: Genellikle Apple Watch'unuzu her zaman açık bırakacaksınız ama kapatmanız gerekirse sürgüler görünene dek yan düğmeyi basılı tutun, ardından Gücü Kapat sürgüsünü sağa sürükleyin.

Apple Watch nereden açılır?

Apple Watch'unuzu açmak için, Apple logosunu görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. Bu işlem birkaç dakika sürebilir. Apple Watch'unuz açılmıyorsa veya parola girmeniz istendiyse ancak parolanızı unuttuysanız yardım alın.

Apple Watch neden açılmıyor?

Saat pilinizin yeterince şarj edildiğinden emin olun. Piliniz tamamen bitmiş olduğundan saatinizi açamamanız mümkündür. Manyetik şarj kablosunu Apple Watch'unuzun arkasına yerleştirerek saatinizi şarj etmeyi deneyin. ... Aksi takdirde Apple logosu görünene kadar yan düğmeyi basılı tutun.

Apple Watch neden şarj olmuyor?

Bazı durumlarda tam olarak manyetik şarj kablosunun USB güç adaptörüne bağlanmaması durumunda da şarj gerçekleştirilemeyebiliyor. Manyetik şarj aletinin tamamen temiz olduğundan emin olun. Zaman içerisinde oluşan kir tabakası da şarjı engelleyebilir. Bunun için iyi bir temizlik yapmanız gerekiyor.

Akıllı saat neden şarj olmuyor?

Akıllı saat çalışmıyor problemiyle ilgili en çok karşılaşılan sorunlardan bir tanesi de şarj kablosu ya da şarj adaptörü sorunudur. Adaptör, enerjiyi doğru bir şekilde kabloya yansıtmıyor olabilir ya da şarj kablosu hasar aldığı için tam güçte bir şarj sağlamıyor hatta hiçbir şekilde cihazı şarj etmiyor olabilir.

Apple Watch su kilidi nedir?

Bir yüzme antrenmanı başlattığınızda, Apple Watch'unuz ekrana yanlışlıkla dokunulmasını engellemek için ekranı Su Kilidi ile otomatik olarak kilitler. Dinlenmek için veya antrenmanınızı bitirdiğiniz için sudan çıktığınızda, ekranın kilidini açmak için Digital Crown'u çevirin ve hoparlördeki suyu temizleyin.

Apple Watch denize girer mi?

Apple Watch Series 2 ve sonraki modelleri, havuzda veya denizde yüzme gibi sığ su aktivitelerinde kullanılabilir. ... Aşağıdaki durumlar Apple Watch'unuzun suya dayanıklılığını etkileyebilir ve bunlardan kaçınılması gerekir: Apple Watch'u düşürme veya diğer darbelere maruz bırakma.

Apple Watch 3 ile denize girilir mi?

Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 6 modellerinin ISO standardı a göre 50 metre derinlikte suya dayanıklılık derecelendirmesi vardır. Böylece bu modeller havuzda veya denizde yüzme gibi sığ sularda yapılan aktivitelerde kullanılabilir.

Apple Watch Series 3 su geçirir mi?

Apple Watch Series 3, ISO standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. ... Ancak, Apple Watch Series 3 yüksek hızda suya maruz kalınabilen veya çok derine inilmesi gereken tüplü dalış, su kayağı ve benzeri aktivitelerde kullanılmamalıdır.

Samsung Watch 3 su geçirir mi?

Galaxy Watch cihazı kontrollü bir ortamda belirli durum ve koşullarda test edilerek su ve toza karşı dayanıklı olduğu onaylanmıştır.

Apple Watch 3 iyi mi?

Saat gayet iyi çalışıyor. Batarya ömrü 2 3 gün arasında değişiyor, ama günlük olarak şarj ediyorum şahsen. ... Saat performans olarak çok başarılı, bi de gariptir ki çok çabuk alşıyosunuz kullanmaya, bunun dışında çok garip özellikleri var insan şaşırıyor. İphone kamerasını kontrol edebiliyosunuz.

Apple Watch 3 tansiyon ölçer mi?

Yeni rapora göre ise Apple Watch, yüzde 90 doğruluk oranı ise yüksek tansiyonu ve yüzde 82 doğruluk oranı ile uyku apnesini tespit edebiliyor.

Iwatch 6 tansiyon ölçer mi?

Yeni sızıntılar ağırlıklı olarak sağlık takibi üzerinde yoğunlaşıyor ve görünüşe göre bunların arasına bir yenisi daha eklendi. Alınan yeni bir patente göre Apple Watch 6 kan basıncı değerlerinizi ölçebilir. ... Temelde kan basıncını ölçmek için kolunuzu bir miktar sıkan tansiyon aleti kullanmanız gerekiyor.

iPhone tansiyon ölçer mi?

Vitality uygulaması, iPhone kamerası ve veri işleme özelliğine sahip grafikler sayesinde tansiyon ölçüyor. ...

Galaxy Watch 3 tansiyon ölçüyor mu?

Samsung ilk etapta Galaxy Watch 3'ün EKG özelliğini daha az ülkede sunuyordu. Şimdi ise bu özellik yeni kullanıcılarının hizmetine giriyor. EKG özelliğinin geldiği ülkelerin tam listesi: ... Kullanıcıların EKG ya da kan basıncı ölçümü yapabilmek için Samsung Health Monitor uygulamasını indirmesi gerekiyor.