Dakikalık araç kiralama nedir?

İçindekiler:

  1. Dakikalık araç kiralama nedir?
  2. Araba kiralama ücreti ne kadar?
  3. Moovdan nasıl araç kiralanır?
  4. MOOV 1 saat ne kadar?
  5. Yoyo kiralama nedir?
  6. Türkiyede araba kiralamak ne kadar?
  7. Araç kiralama tek yön ücreti ne kadar?
  8. MOOV hangi araçlar var?
  9. MOOV onay aşaması ne kadar sürer?
  10. MOOV km ne kadar?
  11. MOOV kime ait?
  12. Yoyo nasıl çalışır?
  13. Yoyo Araç Kiralama kimin?
  14. Araba kiralama kimlere verilir?
  15. Araba kiralarken nelere dikkat etmek gerekir?
  16. Tek yön ücreti ne kadar?
  17. Tek yön tutar ne demek?
  18. Moov arabayı nereye bırakabilirim?

Dakikalık araç kiralama nedir?

TikTak; bireylerin ve kurumların dakikalık araba kiralama ihtiyaçlarını karşılayan yeni dünyanın yeni markasıdır. TikTak'la farklı ihtiyaç ve zevklere uygun yüzlerce arabayı istediğin dakika kadar kullanır, kullandığın kadar ödersin.

Araba kiralama ücreti ne kadar?

Kiralık Araç Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Seat LeonSAR OTO KİRALAMA SEAT LEON FR PURSAKLAR300 TL
Volkswagen PassatSAR OTO KİRALAMA RENTACAR PASSAT PURSAKLAR300 TL
Citroen NemoŞAHİNLER RENTCAR - 30 yaş sınırı kiralama da aylık 5000 tl250 TL
Fiat FiorinoŞAHİNLER RENTCAR - FİORİNO DİZEL CAMLI KOLTUK LU375 TL
19 satır daha

Moovdan nasıl araç kiralanır?

MOOV by Garenta tamamen dijital bir uygulamadır. Üyelik ve sözleşme işlemlerini online olarak tamamlarsın. Uygulamadaki harita üzerinden sana en yakın aracı istediğin zaman kendin alıp hemen MOOV'layabilirsin. Aracı seçtin, Kredi Kartı ile Öde butonuna tıkladın ve artık araç senin.

MOOV 1 saat ne kadar?

CEPTETEB'liler kullandığın süre kadar saatlik araç uygulaması MOOV'da ilk 1 saat için 34 TL yerine sadece 1 TL ödüyor. Üstelik sonraki kullanımlarında ilk 15 dakika hediye!

Yoyo kiralama nedir?

Bir 'araç kiralama' modeli olup, üyelerine diledikleri zaman aralıklarında ihtiyaçları kadar sürelerde, genellikle saat bazlı araç kiralama imkanı sunar.Yüksek maliyetli araç bedelleri ve kullanım maliyetlerinden ötürü hem mevcut araç sahiplerine hem de araç sahibi olmayanlara son derece makul fiyatlı ulaşım çözümü ...

Türkiyede araba kiralamak ne kadar?

Türkiye içinde bir aylık araç kiralama fiyatı ne kadardır? Türkiye içinde kiralık bir aracın fiyatı, ortalama olarak aylık ₺ 8.904 (günlük ₺ 297) tutmaktadır.

Araç kiralama tek yön ücreti ne kadar?

Tek yön ücreti kiralık aracı teslim aldığınız lokasyondan farklı bir lokasyonda iade etmek istediğinizde oluşur. Örneğin kiralık aracı İstanbul Atatürk Havaalanından teslim alıp İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından iade etmek istediğinizde iki lokasyon arasındaki mesafeye göre KM başına ücret alınır.

MOOV hangi araçlar var?

Ancak şuan için sadece aşağıdaki araçları kiralayabiliyorsunuz.
  • Renault Clio.
  • Renault Megane.
  • Renault Clio SW.
  • Kia Cerato.
  • Pegeout 301 (Varla yok arası bir şey. Bulursanız şükredin.)

MOOV onay aşaması ne kadar sürer?

Moov onay süreci kadar saçma bir olay yok. 48 saat bekledim tam 48 saat hem de bazen diyorlar 1 saat içinde de onaylanıyor falan hikaye onaylanmıyor. Beklemişim o kadar sesimi anlamamışlar. Neymiş 48 saat daha bekleyin.

MOOV km ne kadar?

Tüm araçlarda her 15 dakikalık kullanıma 5 KM kullanım hakkı dahildir. KM aşım bedeli her 1 KM için 1,75 TL'dir. Avantajlı Paketlerde de aynı şekilde satın alınan süreye dahil KM hakkı aşıldığında km başına 1,75 TL'lik aşım bedeli uygulanır.

MOOV kime ait?

Peki MOOV by Garenta'nın sahibi kim dersiniz? Anadolu Grubu'na bağlı olan Garenta kiralama ünlü işadamı Tuncay Özilhan'a ait. Akıllı telefonlara indirilen bir uygulamayla çalışan ve dakikalık araç kiralama fırsatı sunan uygulama İzmir'de de 200 araçla hizmete girdi.

Yoyo nasıl çalışır?

Yoyo, bir dingil ile birleştirilmiş iki diskten ve dingil etrafına sarılan ipten oluşan bir oyuncak. İpin bir ucundan tutularak, oyuncağın yukarı aşağı hareket edecek şekilde sallanması şeklinde oynanır.

Yoyo Araç Kiralama kimin?

Berkman Çavuşoğlu, Can Turanlı ve Yavuz Barkın tarafından kurulan ve kullanıcıları arasında Yoyo olarak anılan girişim şimdiye dek kendi ayakları üzerinde ilerliyordu.

Araba kiralama kimlere verilir?

Lüks ve büyük araçlar için en az 28 yaşında olmanız gerekiyor. Ekonomik, orta sınıf ya da üst sınıf bir araç kiralamak isteyenler en az 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Fakat lüks veya büyük araçlar için bu süre 3 yıldır. Kiralanan herhangi bir araç birden fazla kişi tarafından kullanılabilir.

Araba kiralarken nelere dikkat etmek gerekir?

1)İhtiyaçlarınızın Farkında Olun
  • 2)Size Yakın Lokasyonlardan Kiralama Yapın. ...
  • 3)Fiyat Avantajlarından Faydalanın. ...
  • 4)Erken Rezervasyon Fırsatlarını Kaçırmayın. ...
  • 6)Sigorta ve Sözleşmeyi Dikkatli Okuyun. ...
  • 7)Kiralayacağınız Aracı Detaylı Kontrol Edin.

Tek yön ücreti ne kadar?

Tek yön araç kiralama ücreti Tek yönlü araç kiralama ücreti firmadan firmaya değişir. Örneğin bir firmada bu ücret 100 lirayken diğer firmada 150 lira olabilir.

Tek yön tutar ne demek?

Tek yön ücreti kiralık aracı teslim aldığınız lokasyondan farklı bir lokasyonda iade etmek istediğinizde oluşur. Örneğin kiralık aracı İstanbul Atatürk Havaalanından teslim alıp İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından iade etmek istediğinizde iki lokasyon arasındaki mesafeye göre KM başına ücret alınır.

Moov arabayı nereye bırakabilirim?

Bu dijital hizmetle sadece ihtiyacın olan süre kadar araç kiralar, şubeye gitmez, sana en yakın aracı uygulama üzerinden kendin alır, dilediğin yerde, dilediğin kadar kullandıktan sonra hizmet bölgesi içinde istediğin yere bırakırsın.