iPhone 11 su geçirmez mı?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 su geçirmez mı?
  2. iPhone 11 havuza sokulur mu?
  3. iPhone 12 su geçirmez mi?
  4. iPhone'a su döküldü ne yapmalıyım?
  5. iPhone 6S su geçirmeme özelliği var mı?
  6. Suya düşen iPhone 6 tamir edilir mi?
  7. Mi 11 Lite kavisli mi?

iPhone 11 su geçirmez mı?

Serinin üç adet telefon modeli bulunuyor. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin her birinin su geçirmezlik seviyeleri farklı olabiliyor. iPhone 11 telefonlar 2 metre derinlikteki suda 30 dakikaya kadar dayanabiliyor.

iPhone 11 havuza sokulur mu?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone 12 su geçirmez mi?

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE (2. nesil), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR gazlı içecek, bira, kahve, çay ve meyve suyu gibi sıkça tüketilen sıvıların kazara dökülmesine karşı dayanıklıdır. ... iPhone'unuzla yüzmek veya duş almak.

iPhone'a su döküldü ne yapmalıyım?

Varsa iPhone'unuzun koruyucu kılıfını ve SIM kartını çıkarın. iPhone'u baş aşağıya tutun ve dikkatlice sallayın. Bu şekilde iPhone'un açık yerlerinden sıvının dışarıya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ardından iPhone'u havlu gibi iyi bir emici ve yumuşak bir bezle güzelce kurulayın.

iPhone 6S su geçirmeme özelliği var mı?

Buna rağmen normal şekilde çalışmaya devam edebilen telefonlar, özellikle belirtildiği kadarıyla suyu daha çok Lightning ile kulaklık portlarından, hoparlörden, mikrofondan ve fiziksel ses butonlarından alıyor. ...

Suya düşen iPhone 6 tamir edilir mi?

iPhone 6 cep telefonunuz suya düştü veya bir şekilde sıvı ile temas ettiyse, cihazınız terlemeye, nem veya buhara maruz kaldıysa iPhone 6 sıvı temas tamiri yaptırarak cihazınızda sıvı teması sonucu oluşan veya oluşabilecek sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Mi 11 Lite kavisli mi?

Son derece hafif ve ince bir tasarıma sahip olan Xiaomi Mi 11 Lite cep telefonu tüy gibi hafifliği ve şıklığı ile ön planda olmayı başarmış. Kavisli bir çerçeve ve yan tarafında sahip olduğu parmak okuma sensörü ile 6.55 inç Full HD çözünürlük ekrana sahip olan model kullanımında son derece rahat hissiyatı veriyor.