Exen Coin kac dolar?

İçindekiler:

  1. Exen Coin kac dolar?
  2. Exen Coin kaç adet?
  3. Exen pay Coin ne zaman çıktı?
  4. Exen pay nedir?
  5. Exen kimin parası?
  6. Bitexen para yatırma hangi banka?
  7. Bitexen kaç Exen hediye?
  8. Exen pay kimin?
  9. Exen Coin kimin?
  10. Exen pay Coin kac tl?
  11. Exen pay kime ait?
  12. 100 Exen Coin kaç TL?
  13. BTC ne kadar komisyon alıyor?
  14. Ziraat Bankasından Bitexen nasıl para yatırılır?
  15. Bankaya para yatırma nasıl yapılır?

Exen Coin kac dolar?

Güncel fiyat, EXEN başına $2,742295.

Exen Coin kaç adet?

EXEN Coin, Bitexen tarafından Ethereum blok zinciri üzerinde ERC-20 token standardı ile sadece 15 milyon adet üretilen yeni bir kripto-paradır.

Exen pay Coin ne zaman çıktı?

BITEXEN EXEN COIN'LERİ NE ZAMAN SATIN ALACAK? EXEN Coin'lerin dağıtım başlangıcı 1 Ağustos 2018 olarak belirlenmiştir.

Exen pay nedir?

Türk Lirası olarak kolaylıkla işlem yapılabilmesine olanak tanıyan finansal bir platform tarafından üretilen dolaşımsız ve merkeziyetsiz para biri Exenpay Coin adını alıyor. sistemsel özellikler açısından, geleneksel yöntemlere kıyasla çok çeşitli avantajlar sunuyor.

Exen kimin parası?

Bitexen'in yerli kripto para birimi Exen Coin, son yıllarda popülaritesini artıran kripto paralar arasında hızlı yükselişi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bitexen para yatırma hangi banka?

"TRY-Yatır"a tıkladığınızda şirketimiz Ziraat Bankası, Fibabanka ve Golden Global Bank hesaplarına ait IBAN numarasını ve size özel "İşlem Açıklaması"nı görüntüleyeceksiniz. Ardından mobil bankacılık üzerinden gerekli alanları doldurarak para transferinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bitexen kaç Exen hediye?

5 milyon EXEN Coin, Bitexen'e üye olup hesabını onaylatan kullanıcılara ve bu kullanıcılara referans olan kullanıcılara dağıtılacak. Geri kalan EXEN Coin'ler, periyodik olarak düzenlenecek kampanya ve yarışmalarla yine kullanıcılara dağıtılacak.

Exen pay kimin?

ExenPay Teknoloji A.Ş. tarafından geliştirilen ExenPay Token (EXENP), bugün itibarıyla Bitexen'in alım-satım platformu üstünden kullanılmaya başlayacak. ExenPay, Türk lirasından dijital varlık dünyasına daha hızlı ve ucuz şekilde geçiş yapılabilmesi için tasarlandı.

Exen Coin kimin?

Bitexen'in yerli kripto para birimi Exen Coin, son yıllarda popülaritesini artıran kripto paralar arasında hızlı yükselişi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Exen pay Coin kac tl?

EXEN Fiyat İstatistikleri
Exen Coin Değeri₺24.54
Fiyat Değişimi24h₺0.04518 0.18%
24s En Düşük / 24s En Yüksek₺24.50 / ₺26.22
İşlem Hacmi24h₺509,368.46 75.73%
Hacim / Piyasa DeğeriVeri Yok
2 satır daha

Exen pay kime ait?

EXEN Coin Nedir? EXEN Coin, Bitexen tarafından Ethereum blok zinciri üzerinde ERC-20 token standardı ile sadece 15 milyon adet üretilen yeni bir kripto-paradır. EXEN Coin'ler, Bitexen kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılır.

100 Exen Coin kaç TL?

Borsa, kendini tanıtmak ve platform üzerinde işlem deneyimi sunmak için oldukça güzel bir bounty başlattı. Bitexen borsası, platforma kayıt olan ve KYC doğrulamasını yapan herkese şu anki değeriyle 32.50 TL'ye tekabül eden ve kendi coini olan 100 EXEN Coin veriyor.

BTC ne kadar komisyon alıyor?

Örneğin son 30 günde 0 ile 1.1 BTC arası BTC alım satımı yapan bir kullanıcımız (BTC/TRY tahtasının yanında BTC/USDC tahtası da hesaba katılır) piyasa yapıcı olarak %0,10, piyasa alıcı olarak %0,15 komisyon ödeyecektir.

Ziraat Bankasından Bitexen nasıl para yatırılır?

TL yatırabilmek için; Bitexen ana sayfasında bulunan "Hesaplarım>Varlıklarım" bölümünden "TRY-Yatır" butonuna tıklamanız gerekmektedir. "TRY-Yatır"a tıkladığınızda şirketimiz Ziraat Bankası, Fibabanka ve Golden Global Bank hesaplarına ait IBAN numarasını ve size özel "İşlem Açıklaması"nı görüntüleyeceksiniz.

Bankaya para yatırma nasıl yapılır?

Öncelikle ATM'deki “GİRİŞ” seçeneği seçilir. Kartsız İşlemler ana menüsünden “Hesaba Para Yatırma” adımı seçilir. Parayı yatıracak kişi, beliren ekran üzerinden kendi cep telefonu numarasını girer. Para gönderimi gerçekleşmesi istenen hesabın numarası ve “Şube Kodu” yazılarak “Evet” tuşuna basılır.