Uzman Psikolog Gökhan Çınar Kimdir?

İçindekiler:

  1. Uzman Psikolog Gökhan Çınar Kimdir?
  2. Gökhan Çınar nerede çalışıyor?
  3. Katarsis psikolog mu?
  4. Uzman Psikolog Gökhan Çınar aslen nereli?
  5. Psikoloji uzmanı nasıl olunur?
  6. Katarsis programını kim sunuyor?
  7. Gökhan Çınar kaç yaşında?

Uzman Psikolog Gökhan Çınar Kimdir?

1983 İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar, Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi'nde YÖK Burslu olarak tamamladığı 2006 yılında Maltepe Üniversitesi'nin Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi. ... Davranış Bilimleri Enstitüsü'nden aldığı EMDR eğitimi ile alandaki çalışmalarını sürdürdü.

Gökhan Çınar nerede çalışıyor?

Keşif Psikoloji'de ve Siz Drama Sanat, Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde çocuk ve ergen psikologu olarak çalışmalarını sürdüren Gökhan Çınar, İstanbul'da bazı eğitim kurumlarında aile ve öğrenci danışmanı, eğitim ve motivasyon programları koordinatörü olarak görev almaya devam etmektedir.

Katarsis psikolog mu?

Youtube'da ünlü isimleri ağırlayan ve Katarsis programının sunucusu olan Psikolog Gökhan Çınar merak edilen konular arasına girdi.

Uzman Psikolog Gökhan Çınar aslen nereli?

1983 İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar, Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi'nde YÖK Burslu olarak tamamladığı 2006 yılında Maltepe Üniversitesi'nin Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi.

Psikoloji uzmanı nasıl olunur?

Uzman psikologlar, üniversitelerin psikoloji bölümünden mezun olan kişilerdir. 4 yıllık üniversitesi sonrası Psikolog olarak mezun olurlar. Uzman unvanını almak için yüksek lisans yapılması gerekir. Uzman psikologlar her zaman normal psikologlara göre daha yetkili ve bilgili görülür.

Katarsis programını kim sunuyor?

YouTube'da Katarsis adlı kanalında yaptığı sohbetlerle dikkat üzerine çeken Uzman Psikolog Gökhan Çınar, Tv8 ekranlarında yeni bir programın sunuculuğunu üstleniyor.

Gökhan Çınar kaç yaşında?

37 yaşında (23 Aralık 1983) Gökhan Cinar/Yaş