Stranger Things in konusu ne?

İçindekiler:

  1. Stranger Things in konusu ne?
  2. Stranger Things nereden esinlendi?
  3. Stranger Things kaç yapımı?
  4. Stranger Things nasıl çekiliyor?
  5. Stranger Things 1 sezonda kaç bölüm var?
  6. Stranger Things izlenmeli mi?
  7. Stranger Things IMDb puanı kaç?
  8. Stranger Things 1 sezon ne kadar izlendi?
  9. Stranger Things 4 sezon nerede cekiliyor?
  10. Stranger Things 2 sezon Eleven var mı?
  11. Stranger Things kaç yaş üstü izleyebilir?
  12. Stranger Things bilim kurgu mu?

Stranger Things in konusu ne?

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

Stranger Things nereden esinlendi?

Duffer Kardeşler, Stranger Things'i hazırlarken 80'ler yapımı birçok bilimkurgu filminden esinlendi. Özellikle Steven Spielberg imzalı yapımları takip eden Duffer Kardeşler, E.T., Back to the Future, Poltergeist, Alien ve Stephen King eserlerinden uyarlanan Firestarter ve Stand By Me filmlerinden de ilham aldı.

Stranger Things kaç yapımı?

Stranger Things
Diliİngilizce
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı25
Yapım
20 satır daha

Stranger Things nasıl çekiliyor?

Stranger Things dizisinin çekimleri Amerika Birleşik Devletlerinde yapılmaktadır. Diziyi izlediğiniz zaman Hawkings adından bir kasabadan söz edilmektedir. Aslında bu Hawkings isimli kasaba kurmaca bir isimdir. Dizinin çekim yerleri ise ağırlıklı olarak Atlanta'da, Indiana ve Illionis eyaletinde çekilmektedir.

Stranger Things 1 sezonda kaç bölüm var?

Stranger Things (1. sezon)
Stranger Things
1. sezon
BaşrolWinona Ryder David Harbour Finn Wolfhard Millie Bobby Brown Gaten Matarazzo Caleb McLaughlin Natalia Dyer Charlie Heaton Cara Buono Matthew Modine
ÜlkeABD
Bölüm sayısı8
5 satır daha

Stranger Things izlenmeli mi?

Kesinlikle izleyin tavsiye ederim. Hayatımda izlediğim en güzel 2. dizi karakterleride efsane özellikle Dustin ve Mike . Mike çok tatlı Dustin ise çok havalı.Bazı kişiler 3.sezonda batırmış diyor onlara bakmayın bütün sezonlar çok güzel . Şimdi sabırsızlıkla 4.sezonu bekliyorum inşallah en kısa süre gelir.

Stranger Things IMDb puanı kaç?

4. Stranger Things, IMDb Puanı: 8,9. 3. sezonu geçtiğimiz ay yayınlanan dizi 2017 yılında yayıma girmiş.

Stranger Things 1 sezon ne kadar izlendi?

Yayınlandığı andan itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan Stranger Things, dört gün gibi kısa bir sürede tam 40.7 milyon kez izlenerek Netflix platformunun en çok izlenen dizisi olarak açıklandı.

Stranger Things 4 sezon nerede cekiliyor?

Dizinin çekimleri pandemi sebebiyle ertelemelerle karşılaşmıştı Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in hayranlarının yeni sezon için biraz daha sabretmesi gerekiyor. Zira dizinin sevilen karakterlerinden Dustin Henderson'a hayat veren Gaten Matarazzo, 4. sezonun tamamlanma tarihinin muğlak olduğunu söyledi.

Stranger Things 2 sezon Eleven var mı?

Bir tek Eleven ortalıkta yoktur. Giren yeni karakterler ana karakterlerin aşk hayatlarına dokunsa da dizinin genelinde dönüm noktası olan pozisyonlarda yerlerini alır. Dizinin bu sezonki sürpriz ismi ise Steve. Steve her bölüm yaşadığı olaylar karşısında adeta evriliyor ve erkek ekibinin neredeyse bir üyesi oluyor.

Stranger Things kaç yaş üstü izleyebilir?

2016 yılında Netflix'de başlayan 'Stranger Things' hem konusuyla hem de retro 80'ler havasıyla hepimizin kalbinde taht kurdu. Dizinin hayranları ise oyuncuların başaralı performanslarını oldukça takdir ediyor biliyorsunuz ki. Dizide yer alan oyuncuların yaş aralığı ise 12-14 arasında.

Stranger Things bilim kurgu mu?

Stranger Things, süreleri 40 ila 50 dakika arasında değişen 8 bölümlük mini bir dizi. Bilim-kurgu, fantastik, macera ve biraz da gerilim türlerini seviyorsanız bu diziyi bir deneyin derim.