Genital Bölge Bakım Jeli ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Genital Bölge Bakım Jeli ne işe yarar?
  2. Genital bölge ne demek erkek?
  3. Genital Temizleme Mendili ne işe yarar?
  4. Veet duşta tüy dökücü krem nerelerde kullanılır?
  5. Tüy dökücü krem meme ucuna sürülür mü?

Genital Bölge Bakım Jeli ne işe yarar?

İntim jel, genital bölgede bulunan hassas cilt dokusunu bozmadan bu bölgeyi temizlemeye yarayan bir temizleme jelidir. İçeriğinde bulunan laktik asit ve probiyotik sayesinde genital bölgenin florasını ve pH'ını korur.

Genital bölge ne demek erkek?

Erkeğin dış genital sistem içinde penis ve içinde erbezlerini (testisleri) barındıran torba (skrotum) bulunmaktadır. Penis, erişkin bir erkekte 5-12 cm uzunluğunda, 3-5 santimetre çapında silindir şeklinde spongiyoz (süngerimsi) bir organdır. İçinde kan damarlarını barındıran özelleşmiş gözenekler vardır.

Genital Temizleme Mendili ne işe yarar?

Genital bölgeyi temizlemek ve korumak amacıyla geliştirilen bu özel ürün, hafif pH dengeli yapısı ve cruelty free formülüyle öne çıkıyor. Genital bölgeyi tahriş etmeden nazikçe temizlerken cildin yenilenmesine de yardımcı oluyor.

Veet duşta tüy dökücü krem nerelerde kullanılır?

Sırt bölgesinde, göğüste, kollarda, koltuk altlarında ve kasık bölgesinde kullanıma uygundur. Tıkanma ve tahrişe son! Yeni Veet Men Tüy Dökücü Krem, istenmeyen tüylerinizi etkili bir şekilde alırken; hem cildinizi 24 saate kadar nemlendirir, cildinizde kötü bir koku bırakmaz.

Tüy dökücü krem meme ucuna sürülür mü?

Baş, yüz, göz, kulak, burun, anüs etrafı, genital bölge, göğüs uçları ve vücudun diğer bölgelerinde KULLANIMA UYGUN DEĞİLDİR.