Tozkoparan iskender'in final bölümü ne zaman?

İçindekiler:

  1. Tozkoparan iskender'in final bölümü ne zaman?
  2. Tozkoparan iskender 23 bölüm ne zaman yayınlanacak?
  3. Tozkoparan iskender'in son bölümü kaçıncı bölüm?
  4. Tozkoparan iskender 24 bölüm ne zaman başlıyor?
  5. Tozkoparan iskender 24 bölümde neler olacak?
  6. Tozkoparan iskender ne zaman başlar?
  7. Tarihte Tozkoparan kimdir?

Tozkoparan iskender'in final bölümü ne zaman?

5 Haziran 2021 günü yayınlanan 26. bölümle sezon finali yapan Tozkoparan İskender dizisi ile sevindirici haber meydana geldi.

Tozkoparan iskender 23 bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT1'in başarılı yapımlarından Tozkoparan İskender 16 Mayıs Pazar akşamı saat 17.00'da 23. bölümü ile yayınlanacak.

Tozkoparan iskender'in son bölümü kaçıncı bölüm?

Ekranların sevilen dizisi Tozkoparan İskender, 26. bölümüyle sezon finali yapıyor. Gün ve saat değişikliğine giderek 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak yeni bölümde, İskender görevini yerine getirip padişahı korumayı başarabilecek mi merak ediliyor.

Tozkoparan iskender 24 bölüm ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen'in oynadığı Tozkoparan İskender 24. bölüm ile 23 Mayıs Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Tozkoparan İskender son bölümünde, Salih ve Fikri taşın izini sürmeye devam ederken ÇL-B'nin uyarısıyla laboratuvara yabancı birisinin girdiğini son anda öğrenirler.

Tozkoparan iskender 24 bölümde neler olacak?

Tozkoparan İskender 24.Bölüm İskender, Ece ve Ayberk'in planı karşısında süper güçlerinin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Salih ve Fikri ise taşın izini sürerken, ÇL-B'nin uyarısıyla laboratuvara yabancı birisinin girdiğini öğrenir.

Tozkoparan iskender ne zaman başlar?

Tozkoparan İskender, yapımcılığını Fotoroman Film Yapım'ın üstlendiği, tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başlayan macera, tarih, komedi ve fantastik türündeki Türk televizyon dizisidir.

Tarihte Tozkoparan kimdir?

Tozkoparan İskender (Osmanlı Türkçesi: توزكوپاران ايسكندر), Türk okçu. Türk okçuluk tarihinin en büyük kemankeşlerindendir.