Koşullu geçme ile mezun olunur mu?

İçindekiler:

  1. Koşullu geçme ile mezun olunur mu?
  2. Koşullu geçme nedir Akdeniz Üniversitesi?
  3. DC ile mezun olunur mu?
  4. Şartlı geçiş nasıl oluyor?
  5. Akdeniz Üniversitesi DC notu geçer mi?
  6. DD harf notu kaç puan Akdeniz Üniversitesi?
  7. 2 DD ile mezun olunur mu?
  8. Dersi alttan almak ne demek?
  9. Sorumlu geçti ne demek 2021?
  10. DD notu kaç Akdeniz?
  11. DD ve DC ile mezun olunur mu?
  12. Akdeniz Üni DD geçer mi?

Koşullu geçme ile mezun olunur mu?

Üniversitede DC ve DD Ders Notu İle Geçilir Mi? Aldığınız dersteki geçme notu DC ve DD ise söz konusu dersi şartlı veya koşullu geçmişsiniz demektir. Mezun olma aşamasına geldiğinizde ortalamanız 02.00 veya 02.00'inin üzerinde ise sorunsuz mezun olabilirsiniz.

Koşullu geçme nedir Akdeniz Üniversitesi?

Şartlı Geçiş: Ders notunuz DC veya DD ise MEZUN OLURKEN eğer ortalamanız yani GANO'nuz 2.50 ve üzeri ise DD ve DC dersleri; 2.25-2.49 arasında ise DC olan dersleriniz başarılı olarak gözükür ve mezun olabilirsiniz.

DC ile mezun olunur mu?

DC ve DD yukarıda saymış olduğumuz koşullu geçme şartlarına tabidir. Şayet mezuniyet puanınız 2 ve üzerinde ise herhangi bir sorun yaşamadan mezun olabilirsiniz.

Şartlı geçiş nasıl oluyor?

Şartlı/ Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir. Bu şekilde geçmenin koşulu ise bir sonraki dönem Genel Not Ortalamanızı 2.0'ın üzerinde getirmeniz gerekmektedir.

Akdeniz Üniversitesi DC notu geçer mi?

(5) Öğrencinin başarı durumuna ilişkin yukarıda belirtilen harfli başarı notlarına ilişkin esaslar; a) AA, BA, BB, CB, CC başarılı harf notları ve DC, DD koşullu başarılı harf notlarıdır. b) FD, FF, SG, UK ve D başarısız harf notlarıdır.

DD harf notu kaç puan Akdeniz Üniversitesi?

Madde 11 –
T- Puanı Alt SınırıHarf Notu
BAŞARISIZ44,5DC
39,5DD
34,5FD
0FF
6 satır daha

2 DD ile mezun olunur mu?

DC ve DD İle Geçilir Mi? DC ve DD yukarıda saymış olduğumuz koşullu geçme şartlarına tabidir. Şayet mezuniyet puanınız 2 ve üzerinde ise herhangi bir sorun yaşamadan mezun olabilirsiniz.

Dersi alttan almak ne demek?

irregular veya bir önceki dönemde bir dersi verememiş öğrencilerin, alt sınıflardan derslere girme ve dersi geçme mecburiyeti.

Sorumlu geçti ne demek 2021?

Sorumlu sınıf geçme, öğrencinin sınıfı geçtiği ancak sınıfın sonuna kadar sorumlu olduğun dersleri vermesi gerektiği anlamına gelir. Sorumlu olarak sınıf geçme durumunda öğrencinin ortalama yükseltme sınavına girmesi oldukça önemlidir.

DD notu kaç Akdeniz?

Madde 10 –
100'lük Puan Alt SınırıHarf Notu
BAŞARILI69,5CC
BAŞARISIZ59,5DC
49,5DD
29,5FD
6 satır daha

DD ve DC ile mezun olunur mu?

DC ve DD İle Geçilir Mi? DC ve DD yukarıda saymış olduğumuz koşullu geçme şartlarına tabidir. Şayet mezuniyet puanınız 2 ve üzerinde ise herhangi bir sorun yaşamadan mezun olabilirsiniz.

Akdeniz Üni DD geçer mi?

(5) Öğrencinin başarı durumuna ilişkin yukarıda belirtilen harfli başarı notlarına ilişkin esaslar; a) AA, BA, BB, CB, CC başarılı harf notları ve DC, DD koşullu başarılı harf notlarıdır.