Tuncay Özilhan aslen nerelidir?

İçindekiler:

  1. Tuncay Özilhan aslen nerelidir?
  2. Tuncay Özilhan Kimdir şirketleri?
  3. Tuncay Özilhan kimdir ne iş yapar?
  4. Yasemin Özilhan çocuğu var mı?
  5. Yasemin Özilhan ın kaç tane çocuğu var?
  6. Izzet Özilhan kaç çocuğu var?
  7. Anadolu Grup kime ait?

Tuncay Özilhan aslen nerelidir?

1947'de İzzet ve Türkan çiftinin çocukları olarak Kayseri'de doğan Tuncay Özilhan, liseyi Saint Joseph Lisesi'nde üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'de tamamladı. Daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek, Long Island Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansı (MBA) yaptı.

Tuncay Özilhan Kimdir şirketleri?

Anadolu Grubu' nun 12 yıldır yönetim kurulu başkanlığını yapan Özilhan aynı zamanda şirkete bağlı alt şirketlerin de yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Tuncay Özilhan'ın yönetim kurulu başkanı olduğu şirketler şunlardır; Anadolu Efes Biracılık. Anadolu Sağlık Merkezi.

Tuncay Özilhan kimdir ne iş yapar?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan aynı zamanda Anadolu Vakfı ve çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Yasemin Özilhan çocuğu var mı?

Emine Özilhan Ela Özilhan Yasemin Özilhan/Çocukları

Yasemin Özilhan ın kaç tane çocuğu var?

Yasemin Özilhan 2011 yılında İzzet Özilhan ile dünya evine girmiştir. Yaz gelini olan Yasemin Özilhan, paylaşımları ile büyük ilgi görmüştü. Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'ın iki tane çocuğu vardır.

Izzet Özilhan kaç çocuğu var?

Ela Özilhan Emine Özilhan İzzet Özilhan/Çocukları

Anadolu Grup kime ait?

Yönetim. Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan tarafından kurulan grup, hâlen iki aileye aittir. Grubun %68'ine Yazıcılar Holding, %32'sine ise Özilhan Sınai Yatırım sahiptir. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Özilhan'ın oğlu Tuncay Özilhan, İcra Başkanı ise Hurşit Zorlu'dur.