Dulester 30 mg hangi hastalıkta kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dulester 30 mg hangi hastalıkta kullanılır?
  2. Duxet 30 mg nedir yan etkileri?
  3. Duxet 60 mg yan etkileri nelerdir?
  4. Duloksetin nedir yan etkileri nelerdir?
  5. Dyloxia 30 mg günde kaç defa kullanılır?
  6. Duxet 60 mg gunde kac kere kullanılır?
  7. Antidepresanı bırakınca vücutta neler olur?
  8. Duloksetin HCL ne işe yarar?

Dulester 30 mg hangi hastalıkta kullanılır?

DULESTER, 18 yaş ve üzeri yetişkinlerde, majör depresif bozukluk (MDB), genel anksiyete bozukluğu (GAB), diyabetik periferal nöropatik ağrı (DPNA), fibromiyalji (FM), kronik kas iskelet ağrısı (KA), kronik bel ağrısı ve osteoartrite bağlı kronik ağrısı olan hastaların tedavisinde endikedir.

Duxet 30 mg nedir yan etkileri?

Baş dönmesi, iğne batıyor gibi karıncalanma hissi, uyku bozuklukları (canlı rüyalar, kabuslar, uyuyamama), yorgunluk, uyuklama, rahatsız veya tedirgin hissetme, kaygı duyma, bulantı veya kusma, titreme, baş ağrısı, huzursuzluk, ishal, aşırı terleme veya vertigo (denge bozukluğundan kaynaklanan baş dönmesi) gibi ...

Duxet 60 mg yan etkileri nelerdir?

Kullanmaları gerekenden daha fazla DUXET kullanan hastalar aşağıdaki belirtileri yaşayabilirler: uyuklama, koma, serotonin sendromu (aşırı mutluluk hissi, sersemlik, sakarlık, huzursuzluk, sarhoş gibi hissetme, ateş basması, terleme veya kas sertliği hissine neden olabilen seyrek olarak görülen bir reaksiyon), nöbetler ...

Duloksetin nedir yan etkileri nelerdir?

Duloksetin; majör depresif bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, fibromiyalji ve nöropatik ağrıyı tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. Ağız yoluyla alınır. Yaygın yan etkiler arasında ağız kuruluğu, mide bulantısı, yorgunluk hissi, baş dönmesi, ajitasyon, cinsel sorunlar ve terlemede artış bulunur.

Dyloxia 30 mg günde kaç defa kullanılır?

Fibromiyalji (FM) DYLOXİA'nın önerilen dozu günde tek doz 60 mg'dır. Tedavide günde tek doz 60 mg'a çıkılmadan önce, ilaca uyum sağlamak için tedaviye bir hafta boyunca günde tek doz 30 mg ile başlanabilir.

Duxet 60 mg gunde kac kere kullanılır?

DUXET'i her zaman doktorunuzun önerdiği şekilde kullanınız. Eğer emin değilseniz mutlaka doktorunuz veya eczacınıza danışınız. Uygulama yolu ve metodu: Önerilen DUXET dozu günde tek kapsüldür (toplam 60 mg duloksetin).

Antidepresanı bırakınca vücutta neler olur?

Antidepresanı bırakanların yaklaşık %60'ında unutkanlık ve dalgınlık belirtileri aynı anda görülür. Birçok kişide, yoksunluk sendromu olarak adlandırılan bulgular ortaya çıkabilir. Kişi duygularını kontrol etmekte güçlük çekebilir, fevri davranışlar sergileyebilir. Bu süreç genelde bir hafta on gün sürer.

Duloksetin HCL ne işe yarar?

Duloksetin major depresyonun yanı sıra, diyabetik nöropatik ağrı ve fibromiyalji tedavisinde kullanılan serotonin ve norepinefrin gerialım inhibitörü olan bir ilaçtır.