Bikini bölgesi jiletle nasil alınır?

İçindekiler:

  1. Bikini bölgesi jiletle nasil alınır?
  2. Bikini bölgesi jilet tahriş nasıl geçer?
  3. Kadınlar için jilet nasıl kullanırım?
  4. Jilet sonrası kızarıklığa ne iyi gelir?

Bikini bölgesi jiletle nasil alınır?

Bıçakların cilde olabilecek en yakın teması sağlaması için cildi gerin. Dokunuşlarınızı hafif ve nazik tutarak tüyün uzama yönüne doğru tıraş olmaya başlayın. Ardından daha fazla tıraş jeli uygulayın ve tüyün uzama yönünün tersine tıraş olun. Buradaki cilt hassas olduğundan mümkün olduğunca az dokunuşla işi bitirin.

Bikini bölgesi jilet tahriş nasıl geçer?

Jilet sonrası tahriş olan bölgeyi yatıştırmanın en etkili yöntemleri arasında soğuk kompres bulunur. Soğuk kompres cilt sıcaklığınızı düşürür ve ani oluşan sinir aktivitesini azaltarak kızarıkları yatıştırır. Soğuk kompres uygulamak için birkaç buz küpüne ve temiz bir havluya ihtiyacınız olacak.

Kadınlar için jilet nasıl kullanırım?

Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. Koltuk altları her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.

Jilet sonrası kızarıklığa ne iyi gelir?

Yapmanız gerekn tek şey 2 aspirini ılık suya koymak. Uuzn bir süre beklettikten sonra bacaklarınızda ya da jiletle aldığınız herhangi bir bölgenizde oluşan kızarıklığın üzerine sürebilirsiniz. 10 dakika bekletip temizleyin. Bacaklarınızda oluşan kızarıklığa iyi geldiğini fakr edeceksiniz.