Apps ne demek türkçe?

İçindekiler:

  1. Apps ne demek türkçe?
  2. Application ingilizcede ne demek?
  3. Mobile Apps ne demek?
  4. App Station nedir?
  5. Misc neyin kısaltması?
  6. App Control ne demek?
  7. Notification türkçesi ne demek?
  8. App ile kontrol ne demek?
  9. Mobil uygulama ne demek?
  10. App kontrolü ne demek?
  11. Play Station uygulaması ne işe yarar?
  12. Pac kumaş nedir?
  13. Sus kısaltması ne demek?
  14. Best app nedir?
  15. Install ne anlama geliyor?
  16. Insital ne demek?
  17. Notification ne ise yarar?
  18. Notification History ne işe yarar?
  19. Multi App nedir?

Apps ne demek türkçe?

APP kelimesinin açılımı applicationdur. Application çok uzun bir kelime olduğundan APP şeklinde kısa hali ile kullanılır. Application Türkçeye aplikasyon ya da uygulama olarak çevrilebilir. Her iki kullanım da Türkçede gayet yaygındır.

Application ingilizcede ne demek?

Kelimenin İngilizce-Türkçe sözlük anlamı nedir? ... Application İngilizcede ' Müracaat, başvuru, tatbik, tatbik kabiliyeti, tatbik etme, merhem ve gayret gibi anlamlara gelmektedir.

Mobile Apps ne demek?

Günümüzde hemen hemen herkesin yanına almadan dışarı çıkamadığı smartphone ( akıllı telefon ), tabletler gibi cihazlara özel olarak kodlanmış ve tasarlanmış yazılımlara “Mobil Uygulama” denmektedir.

App Station nedir?

Playstation'ın resmi uygulaması ile artık playstationdan mesaj yazmak ve oyun konsolunuzu kontrol etmek çok kolay. ... Playstation'ın resmi uygulaması ile artık playstationdan mesaj yazmak ve oyun konsolunuzu kontrol etmek çok kolay. Playstation App, Sony tarafından geliştirilen resmi bir uygulama.

Misc neyin kısaltması?

| İş İngilizcesi. misc. written abbreviation for miscellaneous : There was a folder labelled "misc.

App Control ne demek?

yaklaşma kontrol (approach control) (APP) Bir veya daha fazla havaalanını kapsayan bir saha içerisinde iniş, kalkış trafiklerine hizmet veren, trafiklerin son yaklaşmaya kadar gerekli ayırmalarından sorumlu olan birim.

Notification türkçesi ne demek?

İsim bildiri, bildirme, bilgi/haber verme, ihbar, tebliğ.

App ile kontrol ne demek?

yaklaşma kontrol (approach control) (APP) Bir veya daha fazla havaalanını kapsayan bir saha içerisinde iniş, kalkış trafiklerine hizmet veren, trafiklerin son yaklaşmaya kadar gerekli ayırmalarından sorumlu olan birim.

Mobil uygulama ne demek?

Akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu olarak kodlanmış ve özel tasarlanmış yazılımlara mobil uygulamalar denir. ... Akıllı telefonların mobil işlem sistemlerine uygun olan mobil aplikasyonlar kullanılabiliyor. İSO ve Android sistemlerle uyumlu olan aplikasyonlar farklılık gösteriyor.

App kontrolü ne demek?

yaklaşma kontrol (approach control) (APP) Bir veya daha fazla havaalanını kapsayan bir saha içerisinde iniş, kalkış trafiklerine hizmet veren, trafiklerin son yaklaşmaya kadar gerekli ayırmalarından sorumlu olan birim.

Play Station uygulaması ne işe yarar?

PlayStation (resmî olarak PS şeklinde kısaltılır), Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası. İlk olarak 3 Aralık 1994 tarihinde, Japonya'da tanıtılan marka kapsamında beşinci, altıncı ve yedinci nesil video oyun konsolları üretildi.

Pac kumaş nedir?

Akrilik (PAC) lifleri akrilonitril veya vinil nitrilin katılma polimerizasyonu sonucu elde edilmektedir. Bu lifler tekstilde çok fazla kullanılan sentetik liflerden biridir ve tarihçesine bakıldığında, akrilik liflerinin ortaya çıkmasının 1940'lı yılların öncesine dayandığı görülmektedir.

Sus kısaltması ne demek?

Shut up!, Hush! Sus!

Best app nedir?

Best Apps Market, Android cihazına yüklemek için oyunlar ve tavsiye edilen uygulamaları bulabileceğin alternatif bir uygulama mağazasıdır. ... Best Apps Market çok kapsamlı bir uygulamadır. Android için en iyi uygulamaları bulmasının yanı sıra, kolay kullanılan arayüzü sayesinde uygulamalarınızı yönetmenizi de sağlar.

Install ne anlama geliyor?

Ingilizce-Türkçe Çeviri İsim tesisatçı, kuran, tesis eden kimse.

Insital ne demek?

- Bir yerden başka yere geçiş ya da geçme, - Anlama, kavrama, - Miras olarak babadan oğula, yani çocuğa kalma, Bu şekilde değişik anlamları üzerinden Arapça kökenli olarak Türkçede kullanılan bir sözcüktür.

Notification ne ise yarar?

Push notification, Windows, Android, IOS ve Blackberry cihazları için geliştirilen, mobil uygulamalarda ve browserlarda bildirim çubuğu üzerine bildirim bırakmanızı sağlayan sistemdir. Birebir çevirisi “anlık bildirim” olan Push Notification, arkaplan servisi (background service) kullanılarak yapılır.

Notification History ne işe yarar?

Blog, herkesin Google Play aracılığıyla indirilebilen Bildirim Geçmişi Notification History [4.3+]) adlı bir üçüncü taraf uygulaması aracılığıyla onlara gönderilen ve silinen WhatsApp iletilerine erişebileceğini açıkladı. Uygulamayı indirdikten sonra kullanıcıların ileti Android bildirim günlüğünde aramaları gerekecek.

Multi App nedir?

WhatsApp, Facebook, Snapchat, Line, WeChat, Clash of Clans gibi uygulamaları destekleyen Multi Accounts uygulaması tek bir cihaz üzerinden birden fazla hesap ile oturum açmanıza imkan sağlıyor.