Masumlar Apartmanı kitabı sonunda ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Masumlar Apartmanı kitabı sonunda ne oluyor?
  2. Masumlar Apartmanı İnci hangi kitap?
  3. Masumlar Apartmanı kitabının adı nedir?
  4. Masumlar Apartmanı gerçek mi?
  5. Gülben evlenecek mi?
  6. Gülben ne hastası?

Masumlar Apartmanı kitabı sonunda ne oluyor?

Masumlar Apartmanı finalinde ise Gülben ve Safiye kullandığı ilaçlardan sonra iyileşme sürecine girer. 3 ay sonunda Safiye evden çıkarak doktorun kliniğine gitmeyi başarırken 1 yılın sonunda ise apartmanda yer alan bütün çöpler atılır.

Masumlar Apartmanı İnci hangi kitap?

Kırmızı Oda olduğu gibi Masumlar Apartmanı dizisi de DR Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun içi romanından esinlenerek hazırlandı.

Masumlar Apartmanı kitabının adı nedir?

Gerçek bir hikayenin anlatıldığı dizi Masumlar Apartmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi' adlı kitabından uyarlamadır.

Masumlar Apartmanı gerçek mi?

TRT 1'in Masumlar Apartmanı dizisi fenomen hale geldi. ... Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

Gülben evlenecek mi?

Gülben ve Selami evleniyor. Gülben evlendikten 3 ay sonra eşi Selami Bey tesadüf eseri daha önce tedavi gördüğü klinikten randevu alıyor.

Gülben ne hastası?

Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı obsesif bozukluk olarak görülmektedir. Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın kardeşi olan Gülben, Han'ın arkadaşı eve geldiğinde ona gösterdiği romantik ilgiden, kapıyı açarken banyo ve salon arasında terlik değiştirmeye gerek duymamasından obsesif bozukluk olmama ihtimalide vardır.