Süper Lig 40 hafta maçları hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Süper Lig 40 hafta maçları hangi kanalda?
  2. Futbol kaç hafta oynanır?
  3. Türkiye Süper Lig maçları hangi tarihte başlıyor?
  4. Süper Lig maçlarını kim veriyor?
  5. Canlı Maç nereden izleyebilirim?
  6. beIN sport Süper Lig Paketi ne kadar?

Süper Lig 40 hafta maçları hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Lig'in 40. haftasında bugün lider Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'dan ekranlara gelecek.

Futbol kaç hafta oynanır?

Ağustos ve mayıs ayları da dahil olmak üzere dokuz ay süren bir organizasyon olan Süper Lig'in 2020-21 sezonu, 40 hafta ve 420 maçtan oluşmaktadır. 2018-19 sezonu bitimiyle birlikte lig, UEFA ülkeler sıralamasında 10. sırada yer almakta ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2, UEFA Avrupa Ligi'ne 3 takım yollamaktadır.

Türkiye Süper Lig maçları hangi tarihte başlıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamya göre ligde yeni sezon açılış maçı 13 Ağustos Cumartesi günü saat 20:30'da ligin son şampiyonu Beşiktaş ve Rizespor arasındaki mücadele ile başlayacak. Süper Lig'in 64. Sezonu olacak 2021-2022 sezonu 13 Ağustos'ta başlayacak.

Süper Lig maçlarını kim veriyor?

Lig yayın haklarının devri için ihale gerçekleştirildi. İhale sonucunda Digiturk; Süper Lig maçlarının tamamının canlı yayımlama, bu yayınları uluslararası kuruluşlara pazarlama, görüntülerin mobil yayın haklarına, verdiği $500 milyon+KDV'lik teklifiyle sahip oldu.

Canlı Maç nereden izleyebilirim?

Canlı yayınlanan maçları nereden izleyebilirim? Canlı yayınlanan maçları; www.bilyoner.com ve Bilyoner'in mobil platformları (iPhone, Android ve mobil web sitesi) üzerinden, maç kartı içerisindeki '' Canlı Yayın ''sekmesinden veya '' Canlı Yayınlar '' menüsünden izleyebilirsin.

beIN sport Süper Lig Paketi ne kadar?

Derbiler ve play-off dahil Spor Toto Süper Lig Sezonluk Paket: 189,99 TL. Üstelik 10 ay taksitle. Paketi aldığınız tarihten itibaren bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynanacak tüm maçları izleyebilirsiniz.