2021 sınavsız lisans tamamlama başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 sınavsız lisans tamamlama başvuruları ne zaman?
  2. Önlisans mezunu sınavsız lisans okuyabilir mi?
  3. Önlisans mezunu açıktan lisans okuyabilir mi?
  4. Ön lisans mezunuyum açıköğretime nasıl kayıt yaptırılır?
  5. 2 yıllık üniversite mezunu Nasıl 4 yıllığa tamamlama?

2021 sınavsız lisans tamamlama başvuruları ne zaman?

2. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 31/08/2021 (Saat: 15:30) – 06/09/2021 (Saat:17:00) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.

Önlisans mezunu sınavsız lisans okuyabilir mi?

Ön lisans ögrencileri/mezunları lisans programlarına kayıt olamazlar.

Önlisans mezunu açıktan lisans okuyabilir mi?

İkinci üniversite kapsamında lisans öğrencileri (üniversitelerin dört yıllık programları) ya da mezunları LİSANS veya ÖNLİSANS Programlarına, önlisans öğrencileri (üniversitelerin iki yıllık programları) ya da mezunları sadece ÖNLİSANS Programlarına kayıt yaptırabilirler.

Ön lisans mezunuyum açıköğretime nasıl kayıt yaptırılır?

Herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarından birine okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak kaydıyla, sınava girmeden ve örgün/uzaktan öğretimdeki kayıtlarını sildirmeden ...

2 yıllık üniversite mezunu Nasıl 4 yıllığa tamamlama?

Ön lisans öğrencilerini daha çok ilgilendiren Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile okumuş olduğunuz bölümün 4 yıllık lisans programlarına geçiş yapabilmeyi sağlayan bir sınav sistemidir. ÖSYM tarafından düzenlenen bir sınavdır.