Anonim İstanbulkart nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Anonim İstanbulkart nereden alınır?
  2. Akbil nereden temin edilir?
  3. Öğrenci için İstanbulkart nereden alınır?
  4. Şok Market istanbul kart satıyor mu?
  5. Beylikdüzü Istanbulkart nereden alınır?
  6. Anonim İstanbulkart ne kadar?
  7. İstanbulkart öğrenci abonman nasıl yapılır?
  8. Mavi Kart nereden temin edilir?
  9. Tek kullanımlık Istanbulkart nereden alınır?
  10. Şok hediye kartı nerelerde kullanılır?
  11. Akbil kart hangi marketlerde geçerli?
  12. Beylikdüzü IKBM 153 nerede?
  13. Kayıp istanbul kart nasıl çıkarılır?
  14. Istanbul kart A101 de geçerli mı?

Anonim İstanbulkart nereden alınır?

Anonim İstanbulkartnereden ve nasıl satın alabilirim? İstanbulkart dolum temsilcilerinden (Bireysel, Kurumsal) veya Biletmatik'lerden güncel kart bedeli karşılığında satın alabilirsiniz.

Akbil nereden temin edilir?

Yenilenen yüzü ve marka kimliğiyle hizmet vermeye başlayan yeni İstanbulkart, 'www.istanbulkart. istanbul' adresindeki 'Online İşlemler' sekmesinden ve biletmatiklerden temin edilebiliyor.

Öğrenci için İstanbulkart nereden alınır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Şok Market istanbul kart satıyor mu?

tarihinde ŞOK Marketler ile yapılan anlaşma ile ŞOK Marketlerde ödeme yöntemi olarak İstanbulkart kullanılabilmektedir. Ayrıca kart dolum işlemleri de yapılabilmektedir.

Beylikdüzü Istanbulkart nereden alınır?

Beylikdüzü Tüyap metrobüs durağında açılan İstanbulkart Başvuru Merkezi hafta içi 08:00 -16:30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Anonim İstanbulkart ne kadar?

Anonim İstanbulkart ücreti ne kadardır? Anonim İstanbulkart ücreti ₺13' dir. İstanbulkart'ınızı, İstanbulkart Elektronik Ücret Toplama Sistemi'ne entegre tüm üye işyeri ve kuruluşlarda kullanabilirsiniz.

İstanbulkart öğrenci abonman nasıl yapılır?

Öğrenciler bireysel.istanbulkart. istanbul adresine giriş yaparak başvuru formuna işisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz. İstanbulkart ve 6 TL Kargo ücreti ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Mavi Kart nereden temin edilir?

Mavi Kart almak için nüfus cüzdanı, (ehliyet ya da pasaport da dahil) kimlik kartınız ve 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile beraber size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne başvurarak alabilirsiniz.

Tek kullanımlık Istanbulkart nereden alınır?

İstanbul genelinde tüm Bireysel ve Kurumsal temsilcilerimizden ya da Biletmatiklerden (Otomatik Dolum/Satış Makineleri) Anonim İstanbulkart'ınızı temin edebilirsiniz.

Şok hediye kartı nerelerde kullanılır?

Şok Hediye Kartları Tütün ürünleri ve TL yüklemesi hariç tüm ürünlerin alışverişinde geçerlidir. Kart içindeki bakiyenin kullanım süresi 1 yıldır. Yüklenen bakiye parça parça kullanılabilir. Nakit veya kredi kartı ile satın alabilirsiniz.

Akbil kart hangi marketlerde geçerli?

İstanbulkart; İstanbul'daki MultiNet üye iş yeri marketlerde kullanılabilmektedir. İstanbulkart ve MultiNet etiketi gördüğünüz tüm marketlerde istediğiniz tüm ürün alışverişlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca İstanbulkart'ınızı Migros, Migros Jet ve 5M mağazalarında da kullanabilirisiniz.

Beylikdüzü IKBM 153 nerede?

İBB Beylikdüzü İletişim Merkezi Beyaz Masa, belediye ve kamu hizmetleri merkezi, Büyükşehir Mah., Büyükşehir Cad., No:1, Beylikdüzü, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Kayıp istanbul kart nasıl çıkarılır?

arızalar nedeniyle kullanım dışı kalan anonim İstanbulkart'ların ücretsiz değişimi yapılmamaktadır. Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153'ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir.

Istanbul kart A101 de geçerli mı?

Zincir Marketler: A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketler'de İstanbulkart ile ödeme ve yükleme yapılabiliyor, İstanbulkart satın alınabiliyor.