TurkNet ev interneti kaç TL?

İçindekiler:

  1. TurkNet ev interneti kaç TL?
  2. TurkNet aylık kaç TL?
  3. TurkNet fiber kaç TL?
  4. TurkNet modem ücreti var mı?
  5. TurkNet ücretsiz modem veriyor mu?
  6. Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mı?
  7. Türknet modem ücreti var mı?
  8. TurkNet fiber hangi altyapıyı kullanıyor?
  9. TurkNet modem Gonderiyor mu?
  10. Türk Telekom modem ücreti dahil mi?

TurkNet ev interneti kaç TL?

Turknet internet paketi, 150 GB adil kullanım kotasına sahip. 100 Mbps'ye kadar hızlı internet sunan bu paketin içeriğinde aynı zamanda 1000 dk her yöne konuşma var. Turknet internet ile hem interneti hem de telefonu sadece 59.99 TL'ye doya doya kullanabilirsiniz.

TurkNet aylık kaç TL?

100 Mbps'e kadar hızlı, kotasız, taahhütsüz sınırsız internet 99,90 TL!

TurkNet fiber kaç TL?

TurkNet Fiber Paketleri Nelerdir? TurkNet Özgür İletişim GigaFiber 1000 olarak isimlendirdiğimiz fiber internet hizmetimizi ayda 99.90 ₺ karşılığında size ulaştırıyoruz. 1000 mbps download ve upload hızı sunduğumuz bu hizmette fiber modeminiz de ücretsiz.

TurkNet modem ücreti var mı?

Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Yani merak etmeyin faturanızda kiralama vb. gibi sebeplerle ek bir modem ücreti yansımayacak :) Abonelik sonlandıktan sonra ise kullanıcılarımız, bu modemi iade etmekle yükümlüdür.

TurkNet ücretsiz modem veriyor mu?

Özgür İletişim Fiber 100 paketi kapsamında eve kadar fiber (FTTH) ve yeni tesis olan aboneliklerde modemi ücretsiz olarak sunuyoruz. Türk Telekom'dan ve Türk Telekom FTTH altyapısı kullanan diğer operatörlerden geçişlerde ise var olan modem, iade edilmeden kullanılmaya devam edilecek.

Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mı?

Sınırsız 2GB paketi ile ayda 29 TL'ye 7,2 mbps hızında* sınırsız internet cebinize giriyor. Üstelik paketinizin hızlı kullanım hakkını bitirdikten sonra da bağlantınız kesilmiyor! Daha da hızlı bağlantı için 43,2 mbps Mobil Plus hızında Hızlı Sınırsız 2GB paketini deneyin! SINIRSIZ 2GB yazıp 5555e gönderin.

Türknet modem ücreti var mı?

Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Yani merak etmeyin faturanızda kiralama vb. gibi sebeplerle ek bir modem ücreti yansımayacak :) Abonelik sonlandıktan sonra ise kullanıcılarımız, bu modemi iade etmekle yükümlüdür.

TurkNet fiber hangi altyapıyı kullanıyor?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

TurkNet modem Gonderiyor mu?

+ TurkNet'ten modem aldım, kurulum ekipleri mi getirecek? Hayır. Modemi size kargoyla göndereceğiz.

Türk Telekom modem ücreti dahil mi?

Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir. ... Ürünün rayiç bedeli 240 TL olup, 24 ay internet hizmetini almaya devam eden abonelerden Hızlı Modem Kampanyası kapsamında aylık taksit bedeli olan 10 TL alınmayacaktır.