AÖF yaz okulu kaç ders seçilir?

İçindekiler:

  1. AÖF yaz okulu kaç ders seçilir?
  2. AÖF Yaz Okulu kaç TL?
  3. Yaz okulu kaç ders alınır Atatürk Üniversitesi?
  4. AÖF dönemde kaç ders alınır?
  5. AÖF yaz okulu para yatırma nasıl yapılır?
  6. Yaz okulunda kalınan ders alınır mı?

AÖF yaz okulu kaç ders seçilir?

-Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. -Not Durum Belgesinde; genel not ortalaması 2,00 veya 2,00'nin üzerinde olan öğrenciler, -FF harf notu olan ve/veya hiç almadığı ders/derslerden, en fazla beş ders seçebilir.

AÖF Yaz Okulu kaç TL?

AÖF internet sitesi üzerinden yapılacak kayıtlar için Öğrenci Otomasyonu Ders Seçim sayfasını ziyaret etmek gerekecek. Ödemeler, hem internet üzerinden hem de ATM'lerden ödenebilecek. Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi.

Yaz okulu kaç ders alınır Atatürk Üniversitesi?

Öğrenciler, yaz okulunda açılan önlisans, lisans ve lisans tamamlama programları derslerinden en çok beş derse kayıt yaptırabilirler. Yaz okulu öğretim ücreti, alınan ders sayısından bağımsız olarak, 250 TL'dir. Yabancı uyruklu öğrenciler için yaz okulu öğretim ücreti 500 TL'dir.

AÖF dönemde kaç ders alınır?

MADDE 7 – (1) (Değişik: RG-5/9/2017- 30171) Öğrenci, bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilir. Öğrenci, ders ekle/sil işlemlerini; kayıt yenileme tarihleri içinde, sadece o yarıyıl için yapar ve bu işlemlere sonradan itiraz edemez.

AÖF yaz okulu para yatırma nasıl yapılır?

Yaz okulunda alınacak öğretim gideri, güz ve bahar dönemlerinde ödenen dönem öğretim gideri dışında olup sınav ve materyal hizmetine karşılık alınır. kartıyla ödeme yapılamayabilir.) Kayıt tarihinin son günü İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23.30'a kadar ödeme yapılabilecektir.

Yaz okulunda kalınan ders alınır mı?

Almadığım ya da devamsızlıktan kaldığım dersi yaz okulunda alabilir miyim? Almadığınız ya da devamsızlıktan kaldığınız dersleri yaz okulunda alabilirsiniz. Yaz okulu sizlere kaldığınız dersleri alabilme veya düşük bulup yükseltmek istediğiniz ders notlarını yükseltebilmeniz için bir fırsattır.