Törpüyle badem tırnak nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Törpüyle badem tırnak nasıl yapılır?
  2. Badem tırnak modeli nasıl yapılır?
  3. Oval tırnak evde nasıl yapılır?
  4. Tırnak şekilleri nasıl yapılır?

Törpüyle badem tırnak nasıl yapılır?

Yapacağınız ilk şey tırnak etlerinden kurtulmak. Eğer manikür deneyiminiz yoksa tırnak etlerini kesmek yerine geriye iterek de kullanabilirsiniz. Bu ölü deriyi tırnakların etrafından uzaklaştırır. Kütikül yani tırnak etlerini ittirdikten sonra yumuşak bir törpü ile üstleri hafifçe törpüleyerek tırnaklarınızı parlatın.

Badem tırnak modeli nasıl yapılır?

Tırnaklarını badem şeklinde törpülemek için yanlardan başlayarak ortaya doğru törpüle. Badem tırnak modelini elde etmek için tırnaklarının üst tarafını küt şekilde törpülemekten uzak durmalısın. Bunun yerine tırnaklarını yandan uca doğru törpülersen daha yuvarlak bir şekil verebilirsin.

Oval tırnak evde nasıl yapılır?

Oval tırnak nasıl yapılır? Oval tırnaklar için tırnağının uç kısmını biraz uzun bırak, tırnağının kenarlarını daha kısa törpüle. Son olarak tırnağının hepsini eşit bir şekilde törpüleyerek oval tırnaklara kavuşabilirsin.

Tırnak şekilleri nasıl yapılır?

Şekil verdiğiniz tırnaklarınızda önemli olan noktalardan birisi tırnakların yan kısımlarını sivri bırakmamaktır. Eğer yan kısımları sivri bırakırsanız tırnaklarınız batabilir. Oval şekilde tırnaklara sahip olmak için törpüleme işleminde yan bölgelere yumuşak ve yavaşça uzun süre törpü uygulanır.