Discord da nasıl ikinci hesap açılır?

İçindekiler:

  1. Discord da nasıl ikinci hesap açılır?
  2. Discord a nasıl kayıt olunur?
  3. Discord Ne Sitesi?
  4. Discord hesap silinince ne olur?
  5. Yeni discord nasıl açılır?
  6. Discord kayıt nedir?
  7. Discord da bot nasıl yapılır?
  8. Discord ne yapılır?
  9. Discord hesap silince mesajlar gider mi?
  10. Discord hesap devre dışı bırakılırsa ne olur?
  11. Discord ne zaman boşta görünür?
  12. Discord geliştirici modu nasıl açılır?
  13. Discord bot nedir?
  14. Discord Rythm bot nasıl eklenir?

Discord da nasıl ikinci hesap açılır?

Bilgisayarınıza kullanıcı eklemek için denetim masasına giriş yapınız. Denetim masasına başlat menüsüne “Denetim” yazarak bulabilirsiniz. Sonra Başka Bir Hesabı Yönetin'e Tıklayın. Bilgisayar Ayarlarında Yeni Kullanıcı Ekle'ye tıklayın.

Discord a nasıl kayıt olunur?

Nasıl Kayıt Olunur? → www.discord.com adresinde anasayfanın en alt sağında bulunan “Hemen Kaydol” butonuna basılır. https://discord.com/register Page 3 → Kayıt sayfasında gerekli bilgiler dolurulur. → Kayıt olma adımları bu kadar, artık bilgileriniz ile giriş yapılabilir.

Discord Ne Sitesi?

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilerle iletişim kumanızı sağlayan uygulama tamamen ücretsiz.

Discord hesap silinince ne olur?

Discord'ta eğer sunucu sahibi iseniz ve hesabı silerseniz sunucu sahibi olduğunuz için Discord hesap silme talebinizi reddedecektir.

Yeni discord nasıl açılır?

İlk olarak Discord uygulama sayfasına gidin. Ekranın sol üst köşesinde bulunan "+" simgesine tıklayın. Eğer "+" simgesi yoksa Discord simgesine tıkladığınızda görünecektir. Ardından gelen pencerede "Bir Sunucu Oluştur"a tıklayın.

Discord kayıt nedir?

Discord, basitçe bahsetmek gerekirse bir sohbet programıdır. Aynı Skype veya TeamSpeak gibi farklı insanlarla internet üzerinden sesli ve yazılı bir şekilde iletişim kurabilmenizi sağlar.

Discord da bot nasıl yapılır?

Discord'da müzik botu eklemek için kullanmak istediğiniz botun web sayfasına giderek Davet Et butonuna tıklayın. Ardından gelen ekrana botu eklemek istediğiniz sunucuyu seçin. En son "Doğrula" deyip yönlendirilen sayfadaki doğrulama işlemini gerçekleştirin. Onay uyarısı geldikten sonra işleminiz tamamlanır.

Discord ne yapılır?

Discord, çevrimiçi oyuncular için TeamSpeak, Mumble ve Ventrilo gibi sesli sohbet hizmetlerine ücretsiz bir alternatif olarak piyasaya sürülmüştür. Bu hizmetler, oyun klanlarının, loncalarının ve diğer grupların, üyeleri arasında IP üzerinden Ses (VoIP) iletişimini kolaylaştırır.

Discord hesap silince mesajlar gider mi?

Hayır, gönderdiğiniz mesajlar silinmiyor. Kullanıcı adınız "deleted user#0000" olarak değiştiriliyor.

Discord hesap devre dışı bırakılırsa ne olur?

Bir hesabı kapattığında Discord'dan herhangi bir @bildirim almayacaksın. Buna rağmen halen arkadaş isteği alabileceksin ve bu istekler sen hesabını tekrar açtığında seni bekliyor olacak.

Discord ne zaman boşta görünür?

Discord'da belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman otomatikman Boşta olarak görünüyorsunuz. Bu durum ayarını, oyun oynarken, durum güncellemenize AFK yazmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak arzu ederseniz, bunu açılan menü üzerinden siz de seçebilirsiniz.

Discord geliştirici modu nasıl açılır?

Discord ayarları menüsünde "Görünüm" seçeneğine dokunun. "Görünüm" menüsünde, tema seçenekleri, mesaj boyutları ve erişilebilirlik ayarları ile Discord'un size nasıl göründüğünü etkileyen ayarları göreceksiniz. Aşağıya doğru kaydırın, ardından “Geliştirici modu” seçeneğinin yanındaki kaydırıcıyı seçin.

Discord bot nedir?

Grup mesajlaşma platformu Discord'daki botlar, sunucunuzda otomatik olarak birçok yararlı görevi gerçekleştirebilen yararlı yapay zekadır. Bu, yeni üyeleri karşılamayı, sorun çıkaranları yasaklamayı ve tartışmayı yönetmeyi içerir. Hatta bazı botlar sunucunuza müzik veya oyunlar ekler.

Discord Rythm bot nasıl eklenir?

Discord sunucu ayarları
  1. Sunucu ayarlarınızda Roller'e gidin ve yeni bir rol eklemeyi seçin.
  2. Herhangi bir yol adı seçin ve değişiklikleri kaydedin.
  3. Çevrimiçi bölümünde RythmBot'a sağ tıklayın ve Roller'i seçin, sonrasında botu yeni role atayın.