Solucan gübresi kg kaç lira?

İçindekiler:

  1. Solucan gübresi kg kaç lira?
  2. Solucan gübresi ne kadar kullanılır?
  3. Solucan fiyatları ne kadar?
  4. Solucan gübresi ne kadara satılır?
  5. Solucan gübresi kazandırıyor mu?
  6. Solucan gübresi işe yarıyor mu?
  7. Solucan gübresi kime satılır?
  8. 1 ton solucan gübresi için ne kadar solucan gerekli?
  9. Solucan gübresi nasıl kullanılır sıvı?
  10. Katı Solucan gübresi ne işe yarar?

Solucan gübresi kg kaç lira?

Solucan Gübresi Fiyatları Ne Düzeydedir? 2018 yılı itibarı ile perakende solucan gübresi fiyatları kilogram başına 3 TL civarından başlamakla birlikte, ürünün katı ya da sıvı olup olmadığına, marka değerine ve ürünün içindeki ek organik/inorganik katkı maddelerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Solucan gübresi ne kadar kullanılır?

ne miktarda atılır? Cevap : Katı solucan gübremiz ve Sıvı solucan gübremiz, Çim için her dönem uygulanır. her biçimden sonra sıvı solucan gübresinden uygulayabilir, 45 günde bir katı gübre uygulaması yapabilirsiniz. 100mt2 alana 20 kg katı solucan gübresi yada 50 cc sıvı solucan gübresinden uygulama yapabilirsiniz.

Solucan fiyatları ne kadar?

Kırmızı Kaliforniya Solucanı Fiyat Listesi
MiktarFiyatYem
4000 Adet550 TL20 Kg Yem
5000 Adet650 TL25 Kg Yem
10.000 Adet1000 TL50 Kg Yem
15.000 Adet1500 TL75 Kg Yem
12 satır daha

Solucan gübresi ne kadara satılır?

Elde edilen gübreyi olgunlaşması için 3 ay dinlendirdiğinizde satışta isteyeceğiniz ücret daha yüksek olabilir. Ancak hemen elden çıkartmak isteğindeyseniz bekletmeden daha uygun fiyata satış yapabilmenizde mümkündür. 300 kg'lık gübrenin eleme işlemi yapmadan hemen satış fiyatı ortalama 300 TL civarında olacaktır.

Solucan gübresi kazandırıyor mu?

Solucan gübresi para kazandırır mı? Kaliteli organik gübre üretmeyi başarırsanız evet, kazandırır.

Solucan gübresi işe yarıyor mu?

Solucan (katı) gübresi yararı; Gübreye geçen bu enzimler ve yoğun bitki besin elementleri bitkilerde sağlıklı ve hızlı gelişim sağlar. Topraktaki organik madde miktarını arttırır. Soğuk havaya karşı bitki ve köklerinde direnç sağlar. ... Bitki gelişime yararlı olarak toprağın yapısını da düzene sokar.

Solucan gübresi kime satılır?

Solucan gübresi kullanım alanları ve pazarlanması Solucan gübresini öncelikle kullanma potansiyeli olan alıcıları şöyle sıralayabiliriz; fideciler, seracılar, hobi bahçecileri, peyzaj şirketleri ve meyve sebze üreticileri gibi halihazırda müşteriler olarak tercih edilmeli.

1 ton solucan gübresi için ne kadar solucan gerekli?

Başlangıçta 10 bin adet solucan ile üretime başlamaya karar verdiyseniz, solucanları barındırmak için bir adet 1 ton kapasiteli IBC su tankına ihtiyacınız olacaktır. Solucanlarınızı bu tankın içinde besleyebilirsiniz. Su tankına önceden hazırladığınız kompostu eklemeniz yeterli olacaktır.

Solucan gübresi nasıl kullanılır sıvı?

KULLANIMI: Yaprak gübresi olarak kullanılacaksa 1 litre sıvı gübre 150 litre suyla karıştırılarak bitkiye püskürtülür. Kök gübresi olarak kullanılacaksa 1 litre sıvı gübre 200 litre suyla karıştırılarak damlamayla verilir.

Katı Solucan gübresi ne işe yarar?

Solucan (katı) gübresi yararı; Gübreye geçen bu enzimler ve yoğun bitki besin elementleri bitkilerde sağlıklı ve hızlı gelişim sağlar. Topraktaki organik madde miktarını arttırır. Soğuk havaya karşı bitki ve köklerinde direnç sağlar. ... Bitki gelişime yararlı olarak toprağın yapısını da düzene sokar.