Acun'un eski karısının adı ne?

İçindekiler:

  1. Acun'un eski karısının adı ne?
  2. Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz ne zaman boşandı?
  3. Acun eşleri kimdir?
  4. Acun Ilıcalı nın çocukları hangi eşlerinden?
  5. Acun eşlerine ne kadar nafaka?
  6. Acun Şeymaya hala nafaka ödüyor mu?
  7. Acun'un kaç karısı oldu?
  8. Acun Ilıcalı'nın kızının adı ne?

Acun'un eski karısının adı ne?

Bu doğumla birlikte dört kızı olan Ilıcalı, ilk kez dede oldu. Banu Ilıcalı'nın annesi, Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ torunuyla ilk kez bir pozunu paylaştı. Acun Ilıcalı'nın "İlk göz ağrım" dediğ Banu Ilıcalı, üç yıl önce Efe Ceyhun ile nikah masasına oturmuştu.

Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz ne zaman boşandı?

Televizyoncu Acun Ilıcalı, 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiş, 2016 yılında da boşanmıştı. İkilinin boşanma nedeni ise, Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile birlikte olmasıydı.

Acun eşleri kimdir?

Şeyma Subaşıe. 2017–2018 Zeynep Ilıcalıe. 2003–2016Seda Başbuğe. 1988–1993 Acun Ilıcalı/Eşi

Acun Ilıcalı nın çocukları hangi eşlerinden?

Kızının doğumundan on ay sonra anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Ilıcalı, 1993 yılında ilk eşinden boşanmıştır. 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenen Ilıcalı'nın bu evlilikten Leyla ve Yasemin adında iki kızı daha olmuştur.

Acun eşlerine ne kadar nafaka?

150 BİN LİRA NAFAKA Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere toplam 150 bin lira iştirak nafakası ödeyecek.

Acun Şeymaya hala nafaka ödüyor mu?

Acun Ilıcalı, St. Tropez'de Eylül 2017'de dünyaevine girip, 14 ay sonra tek celsede anlaşmalı olarak boşandığı 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'na aylık 115 bin TL nafaka ödüyordu.

Acun'un kaç karısı oldu?

Üç evlilik gerçekleştiren Ilıcalı'nın bu evliliklerden dört kızı bulunmaktadır. 1989 yılında Seda Başbuğ ile evlenmiş, bu evlilikten Banu adında bir kızı dünyaya gelmiştir.

Acun Ilıcalı'nın kızının adı ne?

İkinci eşinden 2016 yılında boşandıktan sonra 2017 yılında Şeyma Subaşı ile evlenen Ilıcalı'nın bu evliliğinden Melisa adında bir kızı bulunmaktadır.