Muriqi fenere kaca geldi?

İçindekiler:

  1. Muriqi fenere kaca geldi?
  2. Fenerbahçe Vedat Muriç hangi takıma gitti?
  3. Vedat Muriqi kaç milyon?
  4. Vedat Muriq nereli?
  5. Vedat Muriqi Lazio ya kaça satıldı?
  6. Muriqi kaca satıldı?
  7. Fenerbahçe Vedat Muriç i kaç paraya sattı?
  8. Fenerbahçe Vedat Muriç ne kadara sattı?
  9. Vedat Muriç Fenerbahçe'ye geri dönecek mi?
  10. Muriqi Türk mü?
  11. Vedat Muriqi Lazio kaça satıldı?
  12. Vedat kaca satıldı?

Muriqi fenere kaca geldi?

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında 3.5 milyon euro bedelle Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat Muriqi'nin yeni adresi belli oldu. Sarı-lacivertli formayla 2019-20'de 17 gol, 6 asistlik performansla öne çıkan Kosovalı yıldız, uzun süredir kendisinde ısrarcı olan Lazio'ya imza atmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Vedat Muriç hangi takıma gitti?

Lazio, Muriqi transferi için Fenerbahçe'ye 17.5 Milyon Euro + 2 Milyon Euro da bonuslar şeklinde ödeme yapacak. Taraflar, 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe ile 36 maça çıkan Muriqi, 17 gol, 7 asistlik bir performans gösterdi.

Vedat Muriqi kaç milyon?

Fenerbahçe Kulübü, Kosovalı forvet Vedat Muriqi'nin 17.5 milyon euro + 2.5 milyon euro bonus ve bir sonraki satıştan %5 pay karşılığında İtalya Serie A ekibi Lazio'ya transfer olduğunu açıkladı. Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferi tamamlandı.

Vedat Muriq nereli?

Prizren Vedat Muriç/Doğum yeri

Vedat Muriqi Lazio ya kaça satıldı?

17,5 milyon avro olan satış bedeli Lazio'nun Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmasıyla 1 milyon eklenmiştir.

Muriqi kaca satıldı?

Sarı lacivertli kulüp son olarak Kosovalı golcü Vedat Muriqi'in Lazio'ya transferinden 20 milyon euro kazandı.

Fenerbahçe Vedat Muriç i kaç paraya sattı?

Fenerbahçe, Vedat Muric'in transferi konusunda İtalya'nın Lazio Kulübü ile 17,5 milyon avro karşılığında anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Vedat Muriç ne kadara sattı?

Vedat Muriqi isimli futbolcuyu canlı izledin mi? 17,5 milyon avro olan satış bedeli Lazio'nun Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmasıyla 1 milyon eklenmiştir. Fenerbahçe birsonraki satıştan %5 pay alacak. Çaykur Rizespor'a bonservis bedeli dışında dört oyuncu verildi.

Vedat Muriç Fenerbahçe'ye geri dönecek mi?

Lazio'da büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalan Vedat Muriqi ile yollar ayrılıyor. Football Italia'nın haberine göre 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe 'ye geri dönebilir.

Muriqi Türk mü?

Çok iyi Türkçe bilen Muriqi, öncelikle Türkçe'yi öğrendiğini söylüyor; "Ben Türk'üm, Kosovalı'yız. Biz Osmanlı torunuyuz. Kosova Türklerini kimse inkar edemez. Türkçem çok iyidir.

Vedat Muriqi Lazio kaça satıldı?

17,5 milyon avro olan satış bedeli Lazio'nun Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmasıyla 1 milyon eklenmiştir.

Vedat kaca satıldı?

Geçen sezon Eljif Elmas'ı 16 milyon Euro ve bonuslarla Napoli'ye satan Fenerbahçe, bu sezon da bir başka Serie A ekibi Lazio'ya Vedat Muriç'i sattı. KAP açıklamasına göre 17,5 milyon Euro bonservis ve bonuslar ile transfer olan Kosovalı oyuncu böylece Fenerbahçe tarihinin en çok bonservis getiren ikinci oyuncusu oldu.