Sınavı kazanmak için hangi dua okunur?

İçindekiler:

  1. Sınavı kazanmak için hangi dua okunur?
  2. Heyecan duası nasıl okunur?
  3. Zihin açıklığı için Allah'ın hangi ismi okunur?
  4. Bütün sınavlardan 100 almak için ne yapmalıyım?
  5. Matematik sınavından yüksek almak için ne yapmalıyız?
  6. Yazılıdan nasıl yüz alınır?

Sınavı kazanmak için hangi dua okunur?

Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur; "Rabbi'şırahli sadri ve yessir li emri,va'hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî." ANLAMI:"Ya Rabbi! Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle."

Heyecan duası nasıl okunur?

Kelimetül Ferec duanın okunuşu: "La ilahe illallahul halimul kerim ve subhanallahi rabbil arş-il azim ve subhanallahi rabbissemavati seb-i ve rabbil arşil azim velhamdulillahi rabbil alemin." Kelimetül Ferec duası, her türlü sıkıntıda anında, "Sıkıntımı aç Ya Rabbi" diye dua ederse sıkıntısı anında açılacaktır.

Zihin açıklığı için Allah'ın hangi ismi okunur?

Unutkanlıktan kurtulmak ve zekanın açılması için sıra ile aşağıdaki dualar okunur ; “Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün(1). İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. (2) İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.” (3) Dokuz defa okunacak.

Bütün sınavlardan 100 almak için ne yapmalıyım?

Sık sık ders çalış. Bu sınavlardan gerçekten yüksek not almak istiyorsan her gün veya haftada en az birkaç kez eski ve yeni konuları çalış. Bu yöntem, sınava girmeyi oldukça kolaylaştıracaktır. Ders çalışırken aralar ver. Ders çalışırken, her 30 dakikalık çalışmadan sonra 5-10 dakikalık bir ara verdiğinden emin ol.

Matematik sınavından yüksek almak için ne yapmalıyız?

Matematikten Nasıl Başarılı Olabilirim?

  1. Önyargıları Yıkmak. Matematik dersinde başarılı olmamız için öncelikli olarak yapacağımız şey, Matematik dersiyle ilgili aklımızda bulunan ve bize hiçbir yararı dokunmayan kötü önyargıları atmak olacak. ...
  2. Dersi Derste Öğrenmek. ...
  3. 3. Matematiği Tekrar Etmek. ...
  4. Matematik Sınavından Yüksek Not Almak.

Yazılıdan nasıl yüz alınır?

Sınavdan yüz almanın tek yolu vardır. İyice çalışıp dinlemek yine çalışmak az çalışmak ama düzenli çalışmak sizleri en zirveye çıkaracak olan bir yoldur.