Kara Dedeler Olayı Gerçek mi?

İçindekiler:

  1. Kara Dedeler Olayı Gerçek mi?
  2. Davutlu köyü hikayesi gerçek mi?
  3. Davutlu Köyü Karadedeler Olayı ne?
  4. Davutlu Köyü hangi ilde?
  5. Kıbledere köyü tam olarak nerede?
  6. Hangi köyü cinler bastı?
  7. Bursada cinli köy nerede?
  8. Kıbledere köyünde ne oldu?
  9. Lanetli köy nerede?
  10. Lübbey Köyü'nde ne oldu?
  11. Üç Gölge köyü gerçek mı?
  12. Üç Çatallı Köy nerede?
  13. Kible dere koyu nerede?
  14. Eskihisar köyünde ne oldu?
  15. Dabbe Bir cin çarpması nerede çekildi?
  16. Dabbe filmi gerçek mi?

Kara Dedeler Olayı Gerçek mi?

Karadedeler Olayı, 'de vizyona giren Türk gerilim, gizem ve korku filmi. ... Dolayısıyla bu yapımın bir kurgu değil, belgesel film olduğunu savunmaktadırlar.

Davutlu köyü hikayesi gerçek mi?

Lüleburgaz'da bulunan Davutlu Köyü 'Karadedeler Olayı'nın yaşandığı iddia edilen yer. Bu köyde yaşanıldığı iddia edilen paranormal olaylar bir filme bile konu oldu. 1989 yılında köylüler köyde 'cini varlıklar' gördüklerini polise söyledi. Bir gazeteci de köyü ziyarette bulundu.

Davutlu Köyü Karadedeler Olayı ne?

Davutlu Köyü (Karadedeler Olayı) Filmi bile yapılmıştı hatta. Söylentiye göre, 1989 yılının bir gününde köylüler hava karardıktan sonra cinî varlıklar görüyorlarmış. O günden sonra belli bir süre köy halkı evden dışarı adımını atmamış. Bu olay gazetelerde yayınlanınca işin aslını öğrenmek için bir gazeteci köye gitmiş.

Davutlu Köyü hangi ilde?

Davutlu, Lüleburgaz
Davutlu
İlKırklareli
İlçeLüleburgaz
Coğrafi bölgeMarmara Bölgesi
Rakım79 m (259 ft)
11 satır daha

Kıbledere köyü tam olarak nerede?

Konu hakkında filmler çekilmiş yazılar yazılmış bir köy. Peki Kıbledere olayı nedir? Kimse tam olarak nerde olduğunu bilmiyor ve herkez bişeyler söylüyor lakin olay çok basit hikayenin geçtiği köy tam olarak muğla yatağan yol üzerinde bulunan Stratonikea antik kenti yanındadır.

Hangi köyü cinler bastı?

Davutlu Köyü / Kırklareli 1989 yılında köylüler köyde 'cini varlıklar' gördüklerini polise söyledi. Bir gazeteci de köyü ziyarette bulundu. Köyde normal olmayan hiçbir şeye rastlamayan gazeteci kamerasını bir gence bırakarak köyden ayrılmış. Gencin kameraya kaydettiği olaylar ise Türkiye'de büyük bir yankı uyandırmış.

Bursada cinli köy nerede?

Bursa'nın İnegöl İlçesine bağlı Mezit ve Sulhiye mahalleleri, Dabbe Zehr-i Cin filmindeki 'üç çatallı gölge köy'ün İnegöl'de olduğuna inanların akınına uğruyor.

Kıbledere köyünde ne oldu?

1986 yılında Muğla'da Bilal Duran ve Remzi Karaduman Sare adında bir cinnia dan yardım alarak defineyi bulurlar ve defineyi bulduktan sonra Bilal Sare adlı cini gömmeye karar verir. Sare gömüldükten sonra Sarenin mensup olduğu cin kabilesi Bilalin ilerde doğcak olan kızı Kübrayı lanetler.

Lanetli köy nerede?

Davutlu Köyü (Karadedeler Olayı): Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Davutlu köyünde yaşandığı iddia edilen Karadedeler olayını duymuş olmanız kuvvetle muhtemel. Söylentiye göre, 1989 yılının bir gününde köylüler hava karardıktan sonra cinî varlıklar görmeye başlarlar.

Lübbey Köyü'nde ne oldu?

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Lübbey köyü, yaklaşık 30 yıl önce elektrik ve geniş tarım arazisi olmaması nedeniyle terk edilmeye başlandı. Köyünden ayrılmayanlar ise zaman içerisinde hayatını kaybetti.

Üç Gölge köyü gerçek mı?

Köyümüzün 200 yıldır ismi Sulhiye mahallesidir. Üç Çatallı Gölge Köyü diye bir isim asla olmadı. Böyle bir şey yok" dedi. Mahalle sakinleri mahallenin içinde bulunan iki metruk binaya girip böyle bir durumun yaşanmadığını gözler önüne serdi.

Üç Çatallı Köy nerede?

"Dabbe Zehr-i Cin" filminde yaşanan doğaüstü olayların "üç çatallı gölge köy" olarak adlandırılan Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Mezit ve Sulhiye mahallelerinde yaşandığı iddiaları mahalle sakinlerini hem tedirgin ediyor hem de tepkilerine neden oluyor.

Kible dere koyu nerede?

Peki Kıbledere olayı nedir? Kimse tam olarak nerde olduğunu bilmiyor ve herkez bişeyler söylüyor lakin olay çok basit hikayenin geçtiği köy tam olarak muğla yatağan yol üzerinde bulunan Stratonikea antik kenti yanındadır.

Eskihisar köyünde ne oldu?

Her iki köyün sakinleri de göçe zorlandı. Yatağan Termik Santralinin hemen yanından geçen Yatağan-Milas Karayolunun diğer tarafındaki Eskihisar Köyü, açık ocak kömür madeni yüzünden boşaltılmasına karşın, köyün içindeki Stratonikeia Antik Kenti sayesinde fiziksel olarak da haritadan tamamen silinmekten kurtulabilmiş.

Dabbe Bir cin çarpması nerede çekildi?

Korku ve gerilim filmi Dabbe serisinin son filminin bazı sahneleri, Muğla'nın Yatağan ilçesinde çekildi. Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Mahallesi'nde bulunan Osman Hamdi Bey Konağı'nda, Dabbe 6 sinema filminin çekimleri gerçekleştirildi.

Dabbe filmi gerçek mi?

DABBE 4 – TAFF Pictures. 1986 yılında Muğla'da cinleri kullanarak define bulmuş bir köyün lanetli, habis ve cüzzamlı ruhlarla kuşatılmış tüyler ürperten bu gerçek olayı, gizli kalmış tüm detayları ve gerçek belgeleriyle sinemaya aktarıldı.