TurkNet internet ne kadar?

İçindekiler:

  1. TurkNet internet ne kadar?
  2. TurkNet 100 Mbps internet ne kadar?
  3. TurkNet internet kaç Mbps?
  4. TurkNet kotalı mı?
  5. Türk Net kime ait?
  6. Türk Telekom ücretsiz modem veriyor mu?
  7. Türk Telekom internet aboneliği ne kadar?
  8. TurkNet modem veriyor mu?
  9. TurkNet nasıl bir firma?
  10. Türk Net hangi illerde var?

TurkNet internet ne kadar?

Turknet internet paketi, 150 GB adil kullanım kotasına sahip. 100 Mbps'ye kadar hızlı internet sunan bu paketin içeriğinde aynı zamanda 1000 dk her yöne konuşma var. Turknet internet ile hem interneti hem de telefonu sadece 59.99 TL'ye doya doya kullanabilirsiniz.

TurkNet 100 Mbps internet ne kadar?

Özgür İletişim paketimiz ile 100 Mbps'e kadar yüksek hızda sınırsız internet hizmetini ayda sadece 99,90 TL'ye evinize getiriyoruz. TurkNet'te bunların dışında hızlı ve sınırsız internet erişimi için kampanya, paket, tarife ve fiyat yok.

TurkNet internet kaç Mbps?

TurkNet - 1000 MBPS'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet.

TurkNet kotalı mı?

ÖZGÜR İLETİŞİM HİZMETİ TurkNet'te kota yok, hiçbir zaman hızınızı düşürmeyen gerçek sınırsız ve kotasız internet deneyimi var. Kotam bitecek derdi yaşamadan, sınırsızca internette takılırsınız. TurkNet'te hız sınırlarını biz koymuyoruz. Size sağlayabileceğimiz maksimum hızı altyapı durumunuz belirliyor.

Türk Net kime ait?

NetOne Telekom, tasfiye halindeki Sabancı Telekom'dan Turk.net markasını satın alarak TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. unvanını aldı.

Türk Telekom ücretsiz modem veriyor mu?

Mevcut bireysel aboneler "Ücretsiz Hızlı Modem Kampanyasına" katılabilecek ve 24(yirmi dört) ay internet aboneliklerine devam etmeleri halinde ücretsiz VDSL modem alabileceklerdir. Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir.

Türk Telekom internet aboneliği ne kadar?

Yeni aboneliklerde alınan 192 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 8TL taksitle olarak yansıtılacaktır. Kampanya katılımlarında alınan 48TL Page | turktelekom.com.tr (KDV dahil) Alo Paket veya Yalın Internet kampanya katılım ücreti, 24 ay boyunca aylık 2TL taksitle alınacaktır.

TurkNet modem veriyor mu?

Özgür İletişim Fiber 100 paketi kapsamında eve kadar fiber (FTTH) ve yeni tesis olan aboneliklerde modemi ücretsiz olarak sunuyoruz. ... Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

TurkNet nasıl bir firma?

1996 yılında kurulan TurkNet, kurumsal telekom pazarında bireylere ve işletmelere,kendilerine özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan, telefon, toplu internet, IP MPLS VPN (özel sanal ağ), veri merkezi ve barındırma hizmetleri sunan, Türkiye'nin en güçlü bağımsız yeni nesil telekom operatörüdür.

Türk Net hangi illerde var?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.