Oppo Reno 2 ne zaman çıktı?

İçindekiler:

  1. Oppo Reno 2 ne zaman çıktı?
  2. Oppo Reno 2Z kaç ram?
  3. Oppo Reno 2Z hangi işlemciyi kullanıyor?
  4. Oppo en iyisi hangisi?
  5. Oppo Reno 2 hangi ülkenin markası?
  6. Oppo Reno nasıl bir telefon yorumlar?
  7. OPPO markası kime ait?

Oppo Reno 2 ne zaman çıktı?

Oppo Reno 2 Ne Zaman Gelecek? Telefonların Avrupa'da satışa çıkacağı tarih olarak 16 Ekim gösterildi. Avrupa versiyon için 16 Ekim'de tanıtım yapılacak ve telefonlar hemen sonrasında satışa sunulacak.

Oppo Reno 2Z kaç ram?

Akıllı telefonun kalbinde 8GB RAM + 128GB depolama alanı ile birleştirilen Mediatek MT6779 Helio P90 işlemci yer alıyor. OPPO Reno 2Z'nin arkasında 48MP + 8MP + 2MP + 2MP çözünürlükte dörtlü kamera kurulumu bulunuyor.

Oppo Reno 2Z hangi işlemciyi kullanıyor?

OPPO Reno 2Z teknik özellikleri: 48MP + 8MP + 2MP + 2MP dörtlü kamera kurulumu. Mediatek MT6779 Helio P90 işlemci. 8GB RAM. 128GB dahili depolama alanı

Oppo en iyisi hangisi?

6,7 inç ekran büyüklüğünde olan model 120 Hz ekran yenileme hızı ve 3216*1440 ekran çözünürlüğü ile profesyonel bir ekran deneyimi sunuyor. 50 mp olan ana kamerası ile oldukça profesyonel özelliklere sahip Oppo Find X3 Pro arka kısımda toplam 4 kamera yer alıyor ve oppo en iyi kameralı telefonu olduğunu söyleyebiliriz.

Oppo Reno 2 hangi ülkenin markası?

OPPO ÇİN MARKASIDIR Yaptığımız araştırmalar sonucunda Oppo markasının bir Çin markası olduğunu ve 2004 senesinde kurulduğunu öğrendik. Aynı zamanda BBK'nın da kurucusu olan Duan Yongping tarafından kurulan Oppo'nun tam ismi Oppo Electronics Corp olarak geçmektedir.

Oppo Reno nasıl bir telefon yorumlar?

Cihaz çok seri. Ekranı çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok uzun araştırmalar sonucu Oppo Reno 4 almaya karar verdim.iki haftadır kullanıyorum şimdilik çok memnunum.Standart telefon kullanıcısıyım,oyun falan oynamıyorum bütün ihtiyaçlarımı çok rahatlıkla karşılıyor.fotoğraf video benim beklentimi karşıladı.

OPPO markası kime ait?

2004 yılında kurulan Çin merkezli OPPO'nun; tasarım, donanım ve performans açısından üstün özellikler taşıyan akıllı telefon modelleri çok yakında Türkiye'deki teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. OPPO, yenilikçi teknolojilerle sanatsal yaklaşımı birleştiren global bir akıllı telefon markasıdır.