Rojbin Haspolat aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Rojbin Haspolat aslen nereli?
  2. Ozan Tufan'ın eşi kimdir?
  3. Ozan Tufan babası kimdir?
  4. Rojin nerede yaşıyor?
  5. Ozan Tufan aslen nerelidir?
  6. Rojhin Canpolat kimdir?
  7. Rojin Kürtçe ne demek?

Rojbin Haspolat aslen nereli?

Rojin Haspolat, tarihinde Ozan Tufan'ın altyapısında yıldızlaştığı Bursa'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Rojin Haspolat daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü bitirdi.

Ozan Tufan'ın eşi kimdir?

Rojin Haspolate. 2021 Ozan Tufan/Eşi

Ozan Tufan babası kimdir?

Mehmet Tufan Ozan Tufan/Babalar

Rojin nerede yaşıyor?

Bursa, Türkiye Rojin Haspolat/Doğum yeri

Ozan Tufan aslen nerelidir?

Ozan Tufan, tarihinde Bursa/Orhaneli'de Maden işçisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bursa'da 10 yaşında okul takımıyla katıldığı turnuvalarda oynadığı sırada Bursaspor Kulübü alt yapı antrenörleri tarafından izlenerek alt yapıya seçildi.

Rojhin Canpolat kimdir?

ROJİN HASPOLAT KİMDİR? Ozan Tufan ile yaklaşık iki yıldır sevgili olan Rojin Haspolat, Bilkent Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi, Bilgi Üniversitesi'nde de Sanat Tarihi okumuştur. İnternette kendisi hakkında çok fazla bilgi bulunmasa da Rojin Haspolat'ın sanat dergilerinde editörlük yaptığı biliniyor.

Rojin Kürtçe ne demek?

Rojin "Roj" ve "in" kelimelerinden oluşturulmuş kürtçe kökenli kız çocukları için kullanılan bir addır. Roj "gün, güneş" anlamına gelmektedir. İn eki kürtçede sıfatları isme ve isimleri sıfata dönüştüren bir fonksiyona sahiptir. Kelime olarak Rojin "gün gibi, güneş gibi, güneşsi" anlamına gelmektedir.