Dünyanın en iyi kadın oyuncusu kimdir?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en iyi kadın oyuncusu kimdir?
  2. Jennifer Lawrence hangi filmle en iyi kadın oyuncu Oscarını kazanmıştır?
  3. Jennifer Lawrence Oscarı hangi filmle aldı?
  4. Jennifer Lawrence aslen nereli?
  5. Dünyanın en iyi erkek oyuncusu kim?

Dünyanın en iyi kadın oyuncusu kimdir?

En iyi kadın oyuncu ödülü de "Nomadland"'deki performansıyla Frances Mcdormand'ın oldu. En iyi erkek oyuncu ödülünü ise "The Father" filmindeki başarılı performansı ile Anthony Hopkins kazandı.

Jennifer Lawrence hangi filmle en iyi kadın oyuncu Oscarını kazanmıştır?

2011 yılında Jennifer Lawrence X-Men: First Class filminde şekil değiştiren karakter Mystique rolünde oynadı. 2012 yılında “Açlık Oyunları” filmi ile şöhrete kavuşan ardından rol aldığı “Silver Linings Playbook” (Umut Işığım)” filmindeki performansı ile en iyi kadın oyuncu Oscar ödülünü aldı.

Jennifer Lawrence Oscarı hangi filmle aldı?

2012 yılında “Açlık Oyunları” filmi ile şöhrete kavuşan ardından rol aldığı “Silver Linings Playbook” (Umut Işığım)” filmindeki performansı ile en iyi kadın oyuncu Oscar ödülünü aldı. Jennifer Lawrence Haberleri İçin Tıklayınız!

Jennifer Lawrence aslen nereli?

Jennifer Shrader Lawrence,15 Ağustos 1990 yılında Kentucky, ABD'de doğdu. Liseden 2 yıl erken mezun oldu ve oyunculuk kariyerine başladı.

Dünyanın en iyi erkek oyuncusu kim?

Oscar Ödülleri'nin çok konuşulan isimlerinden biri Anthony Hopkins oldu. The Father ile En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen 83 yaşındaki oyuncu bu ödülü alan en yaşlı kişi olarak tarihe geçti.